NIJE SE ZVANIČNO RAZVELA I JOŠ ŽIVI SA MUŽEM U STANU:  Andreana se ne odvaja od ovog kolege! Svi sumnjaju da su u vezi (VIDEO)
Foto: Printscreen/Paparazzo lov

ŠOK

NIJE SE ZVANIČNO RAZVELA I JOŠ ŽIVI SA MUŽEM U STANU: Andreana se ne odvaja od ovog kolege! Svi sumnjaju da su u vezi (VIDEO)

Stars -

Pevačica Adreana Čekić objavila status na društvenim mrežama da se razvodi od svog supruga Ivana Miladinovića sa kojim je u braku bila samo nešto više od godinu dana.

Ovo njeno obraćanje putem društvenih mreža sve je iznendailo, a još više vest da ona i dalje živi sa svojim bivšim suprugom jer razvod još uvek nije okončan.

foto: Printscreen/Paparazzo lov

Međutim, ono što je sve zanimalo je upravo razlog njihovog rastanka jer je pevačica napisala smo da se rastaju a da će i dalje ostati poslovni saradnici i prijatelji jer je to najbolji oblik ljubavi.

Mnogi su posumnjali da postoji i neko treći, a ekipa Paparaco lova Adreanu je uhvatila sa pevačem Emirom Đulovićem.

foto: Printscreen/Paparazzo lov

Adreana i Emir su se vozili po gradu u njegovom automobilu, a onda su stali ispred jedne zgrade, izašli iz automobila i tamo ostali više od sat vremena. Pevačicu je posle toga kolega odvezao do stana u kom Adreana živi sa svojim još uvek zakontim suprugom Ivanom jer je razvod još uvek u toku.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track