HASANA DUDIĆA PRVA ŽENA JE OSTAVILA SA TEK ROĐENIM SINOM: Decenijama kasnije, poznati par je ponovo bio u centru SKANDALA, evo zbog čega!
Foto: Stefan Jokić

ŽIVOTNA PRIČA

HASANA DUDIĆA PRVA ŽENA JE OSTAVILA SA TEK ROĐENIM SINOM: Decenijama kasnije, poznati par je ponovo bio u centru SKANDALA, evo zbog čega!

Stars -

Pevač Hasan Dudić već 40 godina se bavi muzikom, a u mladosti bio u braku sa pevačicom Zlatom Petrović, sa kojom ima sina Mikija.

Naime, prva žena sa kojom se Hasan venčao bila je Zlata Petrović, pevačica s kojom je kasnije dobio sina. Zlata ih je napustila kad je Miki imao mesec dana, pa je on u početku podizao sina uz pomoć majke i snahe, a kasnije se opet oženio. Međutim, ni taj brak nije trajao zauvek jer se rastao nakon 23 godine.

foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Za Mikija Dudića se pričalo da je kockar, te da mu roditelji vraćaju dugove, a Hasan i Zlata su se i javno sukobili oko toga, a zbog reči pevačice izbio je i skandal.

"Ja Hasanu Dudiću želim sve najbolje u životu, zaista, ali mislim da je krajnje vreme da sada stavim tačku na priču o njemu. Boli me uvo, neka priča šta god hoće, ali neka ne spominje da zajedno vraćamo Mikijeve dugove kada sam svaki dinar ja dala i uvek ću jer je u pitanju moje dete, koje najviše na svetu volim! Pa ko će ako neću ja koja sam mu majka?! Bolje neka se Hasan pozabavi svojim dugovima, a o Mikijevim ću se, kao i do sada, ja brinuti", poručila je svojevremeno Zlata za medije.

Međutim, kako deluje, porodični odnosi su se sredili, a kako ovi bivši supružnici navode, sada su u odličnim odnosima.

"Pa ona njega nije ni gajila, ja sam ga odgajio od kad je imao mesec dana. I nju je majka ostavila kad je bila mala, nema ona taj osećaj... Ona nije ni Jocu gajila, ali majka je majka i ja nju poštujem i sve bih uradio za nju", ispričao je Hasan Dudić.

foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Kurir.rs/SrbijaDanas, Foto: Stefan Jokić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track