LEPA BRENA U BOLNICI! Pevačica uplašena, odmah joj urađen SKENER GLAVE
Foto: Damir Dervišagić

DRAMA

LEPA BRENA U BOLNICI! Pevačica uplašena, odmah joj urađen SKENER GLAVE

Stars -

Lepa Brena u sredu je završila u bolnici. Pevačica je danima trpela nesnosne glavobolje pa je na kraju morala da poseti lekara. Odmah joj je urađen skener u jednoj privatnoj klinici, u koju je stigla veoma uplašena.

Suvlasnica "Grand produkcije" od prošle nedelje muku muči s napadima migrene, zbog čega se uspaničila i odlučila da detaljno prekontroliše svoj organizam.

foto: Ana Paunković

Kako smo saznali od našeg izvora, pevačica se prvo javila svom lekaru i dobila terapiju analgeticima, ali je njihovo dejstvo bilo kratkotrajno i zanemarljivo.

Lečenje je nastavila uz pomoć infuzija.

"U utorak po podne Brena je pozvala našu kliniku i zatražila da joj što pre uradimo skener glave jer ima jake bolove. Zakazali smo joj termin za sutradan pre podne. Došla je kod nas i požalila se lekaru da je nekoliko puta menjala terapije, od kojih se bolovi umanje, ali se brzo opet vrate. Htela je da bude sugurna da nije u pitanju ništa ozbiljno, jer joj je njen lekar rekao da verovatno ima oboljenje sinusa. Snimanje je trajalo oko 20 minuta, a rezultati su bili gotovi za manje od sat vremena jer je Brena tražila da istog dana dobije izveštaj. Bila je uznemirena i zabrinuta, što je i očekivano, ali nije paničila", kaže naš sagovornik.

Na njenu sreću, skener je pokazao da nema mesta za strah i brigu, ali da je dugotrajno lečenje obavezno jer je upala sinusa veoma jaka.

"Njoj su praktično bili začepljeni svi sinusni kanali, ne znam kako je uspela tako dugo da izdrži bolove. U takvim slučajevima ponekad se pacijentima rade i operacije, ali kod nje nema potrebe za hirurškim zahvatom. Naš otorinolaringolog je nakon pregleda ustanovio da se lečenje mora nastaviti jakim antibioticima i lekovima za izbacivanje sekreta, uz obaveznu inhalaciju svakog dana. Kontrola je zakazana za nedelju dana i videćemo kakvo je stanje".

foto: Promo

Breni život visio o koncu

Zbog tromboze prošla kroz pakao!

Slavna pevačica je 2004. godine obolela od tromboze, zbog čega je morala da prođe kroz dugotrajno i složeno lečenje. Tada joj je na jednom nastupu ruka poplavela i počela da trne zbog začepljenja vene supklavije. U bolnici je provela nekoliko nedelje, nakon čega je morala dugo da odsustvuje sa javne scene kako bi se u potpunosti oporavila. U leto 2012. tromboza se ponovo vratila, pa je Lepa Brena opet morala na bolničko lečenje.

"Živim maltene pod stalnom tenzijom i sve što se dešava na poslu ili u porodici doživljavam previše emotivno. Nisam uplašena, ali uhvati me ponekad kriza. Sistem lečenja tromboze koji ovde imam isti je kao i u Evropi. Zasad ne smem da putujem avionom. Čekamo da nakon rekanalizacije vene vidimo koliko je ona otvorena. Kad od naših lekara budem dobila dozvolu da letim, ići ću u Ameriku po drugo mišljenje", rekla je pevačica tada.

Pozvali smo Lepu Brenu, ali nije odgovorila na naše pozive.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Ivan Ercegovčević/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track