TUGA NE JENJAVA

PRE VIŠE OD GODINU DANA POSLEDNJI PUT STAO PRED PUBLIKU! ZBOG JEDNOG POTEZA SVI ZAPLAKALI: Na dan rođenja Olivera Dragojevića poznati preplavili internet SEĆANJIMA (VIDEO)

Stars -

Oliver Dragojević poslednji put pred publiku stao je sredinom novembra protekle godine. Nastupio je kao gost na koncertu "Vjeruj u ljubav" koji je organizovala Županijska liga protiv raka povodom 50 godina rada. Ovim nastupom dao je do znanja da se nije predao te da nastavlja borbu protiv teške bolesti.

Usred koncerta skinuo je šiltkapu sa glave i pokazao kako je usled hemioterapije ostao bez kose. Ovaj potez preplavio je publiku emocijama, pa su mnogi i zaplakali.

Na današnji dan, 7. decembra proslavljao bi 71. Preminuo je u pet sati ujutru u splitskoj bolnici, godinu dana nakon što mu je dijagnostifikovan kancer pluća.

"Dragi naš Oliver se na današnji dan rodio. Bilo je divno udisati isti vazduh u ovome vremenu i ponosan sam što sam imao u svojoj blizini najboljeg mentora i velikog čoveka s tako divnom dušom poput tebe dragi naš Morski Vuče. Fališ", poručio je Toni Cetinski.

"Srećan ti, care", setila ga se i Nina Badrić pa objavila zajedničku fotografiju na Instagramu.

"Budi dobar, lepo sanjaj... Srećan rođendan, prijatelju", poručio je Stjepan Hauser pored kratkog videa na istoj društvenoj mreži.

Kurir.rs/Index.hr/Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track