Najnovije vesti

Otkrivamo

NAJNOVIJI SNIMAK DARKA LAZIĆA IZ BANJE, OSMEHOM SAKRIVA BOL: Pevača čeka još jedna operacija, TEŠKA BORBA TEK PREDSTOJI! (VIDEO)

Stars

Oporavak Darka Lazića, koji se već nekoliko dana nalazi u Institutu za rehabilitaciju Selters, teče sporije nego što je planirano jer su lekari otkrili da je pevač u udesu, osim preloma butne kosti i kuka, zadobio i nagnječenje stopala.

Naime, iako je bilo planirano da Lazić svakodnevno odlazi na fizikalnu terapiju kako bi što pre stao na noge, to neće biti moguće sve dok lekari ne budu operisali Darkovo stopalo.

- Darko će, po svemu sudeći, morati da ide na još jednu operaciju, a to mu se nimalo ne dopada. U udesu je, osim teških povreda, zaradio i nagnječenje stopala, a lekari su to otkrili tek kada je Darko stigao u Selters banju. Kako se na intenzivnoj nezi više od mesec dana borio za život, za lekare je bio prioritet da ga održe u životu, te nisu primetili da je povredio i stopalo. Ali čim su ga podigli na noge, svima je bilo jasno da nešto nije u redu - rekao jeizvor  iz Instituta za rehabilitaciju u Mladenovcu i objasnio:

foto: Damir Dervišagić

- Čim je stao na noge, počeo je da zapomaže, jer ga je zabolelo desno stopalo. Majci Branki se žalio na neizdrživ bol u nožnim prstima, a lekari su odmah posumnjali da nešto nije kako treba. Poslali su ga na rendgen, a snimak je pokazao ne samo da je Darko nagnječio stopalo u udesu već i da su povređene kosti pogrešno srasle. Sada ima dve opcije, ili da sačeka još malo i vidi da li će bez bola moći da stane na stopalo ili da da ode na još jednu operaciju - kaže naš izvor i objašnjava:

- Ako se odluči za drugu opciju, lekari će morati da mu slome kosti koje su pogrešno srasle. Biće to još jedna u nizu napornih operacija, ali, ako sve bude kako treba, biće i poslednja. Darko na sve načine pokušava da izbegne tu opciju, ali majka Branka, koja se u u banji ne odvaja od njega, pokušava da mu objasni da je to jedino rešenje - preneo je izvor, ali i zbog čega Lazić nikako ne želi još jednu operaciju.

- Nije mu lako, jer je duže od mesec dana ležao na intenzivnoj nezi, gde su se lekari borili za njegov život. Izvadili su mu slezinu, imao je ozbiljne komplikacije sa bubrezima, a čim je malo ojačao, odveli su ga na operaciju kuka i butne kosti. Kada je konačno izašao sa intenzivne nege, sačekala ga je bolna terapija, a taman je pomislio da je sve prošlo. Ali istina je da tek sada počinje borba -

foto: Kurir/Marija Dejanović

Kurir.rs, Alo / Foto: Kurir/Marija Dejanović

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...