Najnovije vesti

VERA MATOVIĆ OGORČENA NA MLAĐE KOLEGE: Plakala sam zbog Rokvićevih sinova!
Foto: Printscreen

intervju

VERA MATOVIĆ OGORČENA NA MLAĐE KOLEGE: Plakala sam zbog Rokvićevih sinova!

Stars

Vera Matović može se pohvaliti da traje skoro pola veka, a da nema gotovo nijedan skandal iza sebe.

S većinom kolega je u korektnim odnosima, izuzev sa porodicom Rokvić. U intervjuu za Kurir Vera se prisetila 2014. godine, kad su je mnogi napali zbog toga što je postavila svoje postere na pakovanja od dve i po tone vode za ljude koji su pretrpeli poplave. Nikola Rokvić je tada izjavio da je taj potez Matovićeve "dno dna", dok je njegov brat Marko dodao komentar "možeš sa sela na Dedinje, ali selo iz tebe ne može", što je nju jako zabolelo.

foto: Zorana Jevtić

Čega ćete se odreći u novoj godini? Sigurno imate neki porok. Nikad ih nisam imala, niti ću. Ne pušim, ne pijem, ne govorim ružne reči i ne svađam se. Niti flertujem, niti se drogiram. Onda kažu: "Verka, pa zašto živiš", a ja kažem: "Pa jedna budala nek bude i ovakva!"

Mlađe kolege su vas ranije prozivale? Da, ljudi koji su neadekvatni da tako nešto kažu i nisu imali razloga.

Jeste li plakali zbog Nikole Rokvića kad vas je prozvao? Jesam, nažalost. Mnogo su bili ružni njegovi i Markovi komentari. Izvinjavaju se oni, ali kad pustiš džak perja u vetar, to više ne možeš da pokupiš. Dobili su veliki minus, a ja plus jer sam pomagala našem narodu kad je bila poplava. Davala sam i šakom i kapom, pa im je verovatno zasmetalo što sam toliko pružila tom narodu, a oni nisu. Ili su hteli preko mene da dobiju nešto, ali su više izgubili.

foto: Ana Paunković

Je l' im se javite sada? Pa, pruže mi ruke i ja se samo nasmejem i pružim ruku jer sam lepo vaspitana. Ne pljujem, ali ne zaboravljam. Ipak oni osećaju da treba da me pozdrave, čak i Marinko prilazi. Krivo mu je, vidim da jeste. U to vreme s njim ništa nisam komentarisala, naši pogledi su rekli sve.

Sviđa joj se Kija je slatka i lepa

Rijaliti zvezde sada postaju pevači, kao recimo Kristina Kockar. Šta mislite o tome? Ja nemam ništa protiv. Da li je to samo iskorišćen momenat ili ne, nije bitno, ona je sada dobila svojih pet minuta i neka je. Slatka je, lepa, i ja bih se slikala da sam na njenom mestu.

Kurir.rs/ I. Ercegovčević - M. Trajković / Foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...