MAJA BEROVIĆ OTKRILA PLANOVE ZA BUDUĆNOST: Pevačica će po OVOME pamtiti 2018. godinu, a evo šta sebi POŽELI svaki put!
Foto: Printscreen/Instagram

SREĆNA

MAJA BEROVIĆ OTKRILA PLANOVE ZA BUDUĆNOST: Pevačica će po OVOME pamtiti 2018. godinu, a evo šta sebi POŽELI svaki put!

Stars -

Maja Berović pričala je kako će dočekati najluđu, novogodišnju noć i koga će poljubiti u ponoć, pa je obradovala mnogobrojnu publiku.

"Novu godinu ću dočekati u Beogradu u jednom prestoničkom klubu i mnogo se radujem, a u ponoć ću poljubiti svog supruga, bar se nadam! Ako bude bio blizu", rekla je kroz smeh Maja.

Maja ne krije koliko je srećna zbog mnogobrojnih uspeha koje je doživela u ovoj godini, ali i ovoga puta je bila skromna i otkrila da svake godine ima samo jednu želju.

foto: Printscreen/TV Pink

"Želje su mi kao i svake godine, da budem živa i zdrava i da mi u porodici bude sve u savršenom redu kao i do sada. Ovu godinu ću pamtiti po predivnim stvarima koje su mi se desile. Po fenomenalnom albumu, koncertima, mogu ti reći da je ovo jedna od mojih najlepših godina", istakla je Berovićka.

Maja je bila mistična po pitanju planova koje pravi na poslovnom polju, pa nas je sve zaintrigirala ovim odgovorom.

"Što se tiče muzike, ja uvek planiram. Uvek se nešto sprema i uvek je nešto u planu. Imam mnogo svojih želja, ali sve je to nekako lično. Što se tiče posla, mislim da sam sve ostvarila, ali uvek se desi nešto novo čemu težim", rekla je Maja.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Pink, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track