Najnovije vesti

MILOŠ JE DANAS ZET ZORICE BRUNCLIK, A NE ZNATE ŠTA SE DESILO PRE 4 GODINE: Pevačica je osetila da će baš ON oženiti ćerku Zlatu, a evo kako!
Foto: Printscreen/Instagram

KAŽE DA JE BABA VANGA

MILOŠ JE DANAS ZET ZORICE BRUNCLIK, A NE ZNATE ŠTA SE DESILO PRE 4 GODINE: Pevačica je osetila da će baš ON oženiti ćerku Zlatu, a evo kako!

Stars

Ćerka Zorice Brunclik, Zlata Aranđelović, pre dva dana udala se za pevača Miloša Vujanovića sa kojim očekuje bebu. Miloš se pre četiri godine takmičio u "Zvezdama Granda", gde je Zorica bila član žirija, a otkrili su šta se tada dogodilo.

 

"Ova godina je bila divna, nisam bila kod doktora, kilaža tu i tamo, ali ja bih ovaj put stavila privatno ispred karijere. Mnoge lepe stvari su nam se desile, udaju se, sele, zaljubljuju se... Ja imam petoro dece, a Miloš je najnoviji član", rekla je Zorica i otkrila šta se desilo kada je bila u žiriju:

 

"Ja sam njemu rekla dok je bio u duelu sa drugim takmičarem: "Kada bih se ja pitala, ja bih više bih tebe više volela za zeta." Sada njega svi zovu zete."

 

foto: Damir Dervišagić

Zlatin suprug otkrio je i kakva je tašta poznata pevačica.

 

"Ja bih voleo da svako ima ovakvu taštu", rekao je Miloš.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zlata Arandjelovic (@goldies.fashion) on

"Pre svega volim svoju decu, a to što nas dvoje imamo energiju pre nego što se on zaljubio u moju ćerku, to je dobra baza za budućnost. Mi smo potpuno spremni, a oni su izgubljeni kao "pile u kučinama". Kada ja podviknem, sve bude u redu. Ja sam suviše angažovana, pa ne čuvam decu, nisu ih ni meni čuvali", izjavila je Brunclikova i priznala da su zet i ćerka i dalje kod nje u stanu.

 

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/Clip, Foto: Printscreen/Instagram

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...