SADA SAM JEDNA RASNA ŽENA: Jovana Jeremić otkrila koliko ju je majčinstvo promenilo, ali i šta će za 5 godina napraviti u SRBIJI!
Foto: Printscreen/Instagram

OVO NISTE OČEKIVALI

SADA SAM JEDNA RASNA ŽENA: Jovana Jeremić otkrila koliko ju je majčinstvo promenilo, ali i šta će za 5 godina napraviti u SRBIJI!

Stars -

Jovana Jeremić otkrila je šta se promenilo u njenom životu od kada je postala majka i na svet donela ćerku Leu, kako je povratila liniju i šta planira u budućnosti što se tiče karijere.

"Sada sam dosta emotivnija, nežnija, saosećajnija, prestala sam da budem Kruela de Vil, postala sam jedna normalna, rasna žena... Uživam svim čulima u majčinstvu i iskreno nisma mogla da verujem koliko će me dete promeniti na bolje. Lea je dete koje sve savršeno razume, a ja joj ne dam da plače", rekla je voditeljka i otkrila kako je "vratila" liniju posle porođaja.

"Svesno sam smršala, želela sam da imam 52 kilograma. Bitna je samo zdrava i propisana ishrana. Kada dojim odlazi mi i na mleko, a linija mi je savršena, mnogo bolje izgledam nego pre drugog stanja", rekla je voditeljka koja je priznala da bez televizije ne bi mogla da živi.

Jovana je najavila povratak na male ekrane već na proleće, pa je poželela sebi veliku želju.

"Poželeću sebi da u narednih pet godina, jer svi uspešni prave petogodišnje planove, budem najbolje TV lice u Srbiji. Ja ću to ostvariti", rekla je Jovana sigurna da će svoju želju i ostvariti.

Kurir.rs/Telegraf, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track