SEKA ALEKSIĆ JE UVEK SVOJA: Pevačica progovorila o mlađim kolegama, trendovima u muzici, a posebno je izdvojila OVE PEVAČE!
Foto: Marina Lopičić

ISKRENA

SEKA ALEKSIĆ JE UVEK SVOJA: Pevačica progovorila o mlađim kolegama, trendovima u muzici, a posebno je izdvojila OVE PEVAČE!

Stars -

Seka Aleksić je otkrila da ne može da izdvoji ni jednog mlađeg pevača koji joj se posebno dopada, jer više voli starije kolege.

"Ja sam fan starijih kolega, volim ono što radi Adil, Slađa, Jana, sa njima sam i privatno dobra i volim njihovu muziku. Što se tiče mlađih kolega, danas ima toliko dobrih pevača, toliko dobrih glasova, prosto ih ima previše i ne mogu svi da se izdvoje. Sve je stvar sreće i koliko se neko trudi", rekla je Seka.

foto: Damir Dervišagić

Pevačica je priznala da je novu pesmu snimila tako što nije pratila trendove.

"U moru sličnih izvođača, ja sam se potrudila da se izdvojim. Trend ne treba pratiti već diktirati. Sa druge strane, želela sam da budem svoja. Ovo sam ja i mislim da se ljudima dopada, stara ja, ali samo novija", dodala je ona i prokomentarisala popularne repere Bubu Korelija i Jalu Brata:

"Ja bih snimala sa svakim ko je aktuelan. Sada nema pravila, nekada i dve zvezde snime duet, pa to ne prođe. Volim ponekad da eksperimentišem, drago mi je kada neko napravi veliki uspeh. Sigurna sam da ljudi koji "prolaze" itekako to zaslužuju."

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Telegraf, Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track