PROVOKATIVNA GABRIJELA OTPEVALA BUGARSKI HIT U NAŠEM FILMU, A SADA JE SVI POREDE SA BRENOM: Možda i ja budem SLAVNA kao što je ONA!
Foto: Printscreen/Instagram

SREĆNA ZBOG USPEHA

PROVOKATIVNA GABRIJELA OTPEVALA BUGARSKI HIT U NAŠEM FILMU, A SADA JE SVI POREDE SA BRENOM: Možda i ja budem SLAVNA kao što je ONA!

Stars -

Gabrijela Pejčev, koja je pevala na samom početku našeg popularnog filma veruje da je dobro odradila zadatak i da će publika videti njenu posvećenost.

- Kad sam dobila poziv od produkcije da žele da učestvujem u filmu "Južni vetar", bila sam zbunjena i šokirana. U razgovoru sa izvršnim producentom saznala sam da će moja uloga biti praktično ono što svakodnevno i radim, ali da će me obući i našminkati malo drugačije. Kad sam sela i sabrala utiske, bila sam oduševljena što ću učestvovati u fimu sa vrhunskim glumcima iz Srbije, počev od Bjelogrlića, Bikovića, Glogovca, i sa dva odlična bugarska glumca - Hristom Šopovim i Ivailom Zaharijevim - i sve mi je predstavljalo veliki izazov. Dala sam sve od sebe da moja uloga izgleda kako su producenti i reditelj zamislili - iskreno je ispričala Gabrijela Pejčev.

Nasmejana pevačica otkrila je i da je prijatelji zovu Lepa Brena jer je u filmu pevala original pesme "Luda za tobom".

- Često se sada moji prijatelji šale na moj račun upoređujući me sa Lepom Brenom jer pevamo istu pesmu koju izvodi bugarska pevačica Kamelija. Ja se nikad nisam upoređivala sa Brenom, ali svakako da prijaju poređenja sa zvezdom kakva je ona. Možda i ja jednog dana budem imala filmove kao ona i slavu koja je usledila. Za sada imam samo ovu kratku rolu, a svidelo mi se da glumim - kaže Gabrijela.

Ukoliko bi joj neko ponudio da odigra ljubavnu scenu u nekom budućem filmu, pevačica kaže da bi razmislila kad bi čula ko joj je partner.

- Verujem da su te scene zanimljive, posebno ako se ponavljaju više puta i ako je partner dopadljiv - šaljivo kaže pevačica.

Gabrijela Pejčev je srpsko-bugarska pevačica rođena 10. marta 1992. godine u Dimitrovgradu, gde je i odrasla. Na sebe je skrenula pažnju učešćem u jednom muzičkom takmičenju.

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track