ZORANA STEFANOV PREKRŠILA UGOVOR, PRETI JOJ TUŽBA: Učestvovala je u Zadruzi, a onda se pojavila u ZG!
Foto: Printscreen, Zvezde Granda

SPREMA JOJ SE PAKAO

ZORANA STEFANOV PREKRŠILA UGOVOR, PRETI JOJ TUŽBA: Učestvovala je u Zadruzi, a onda se pojavila u ZG!

Stars -

Među takmičarkama muzičkog šoua pojavila i Zorana Stefanov, bivša učesnica rijalitija i konkurentskog muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde". Ovaj "izlet", mladu pevačicu bi mogao papreno da košta.

Naime, TV "Pink" je tužila Zoranu Stefanov zbog toga što je bez njihove saglasnosti otišla na konkurentsku televiziju.

"Zorana je razočarala "Pink" ne samo zbog toga što je otišla u "Zvezde Granda" već zato što nikoga na "Pinku" nije obavestila o tome, iako je dva ugovora vezuju za ovu televizijsku kuću. Baš zbog ta dva ugovora koja je Zorana prekršila "Pink" je tužio Zoranu", otkriva izvor iz ružičaste imperije.

foto: Youtube screenshot

Tu se problemi ne završavaju, "Pink" će tužiti i "Grand produkciju", takođe zbog Zorane, a produkcija ružičate televizije je zahtevala i da se sa Jutjuba skinu snimci na kojima se pojavljuje Zorana u ovkiru "Zvezdi Granda".

"Čelni ljudi "Granda" potom su pokušali da izmire celu situaciju sa "Pinkom", podsećanjem na to da su i oni dozvolili da Teodora Džehverović, koja je bila u "Zvezdama Granda", bude učesnica "Zadruge" na "Pinku". Međutim, taj primer za "Pink" nije bio adekvatan jer je pre "Zadruge" Teodora raskinula ugovor sa "Grandom", objasnio je izvor.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Espreso, Foto: Printscreen/YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track