DOSTA SMO MI ŽENE BILE BUDALE, ĆUTALE I TRPELE SAMO DA NE BI PUKLA BRUKA! Goca Božinovksa prvi put BEZ DLAKE na jeziku o ABORTUSU, RAZVODU, a onda je progovorila i o prostituciji...
Foto: Marina Lopičić

Iskrena

DOSTA SMO MI ŽENE BILE BUDALE, ĆUTALE I TRPELE SAMO DA NE BI PUKLA BRUKA! Goca Božinovksa prvi put BEZ DLAKE na jeziku o ABORTUSU, RAZVODU, a onda je progovorila i o prostituciji...

Stars -

Goca Božinovska bez dlake na jeziku govorila je o zabranjenim temama

Gej brakovi i usvajanje dece

Niko nema prava da osuđuje dvoje ljudi koji se vole, kog god da su pola. Pustite ih da se vole u miru, sve dok vas ne ugrožavaju. Kada je o usvajanju reč, toliko dece živi bez roditeljskog staranja u najtežim uslovima, a mi i dalje diskutujemo da li treba zabraniti ili dozvoliti gejevima da usvajaju decu.

Razvod

Pre bih bila sama i pre bih se pet puta razvela nego da budem u lošem braku. Dosta smo mi žene bile budale, ćutale i trpele samo da ne bi pukla bruka. Treba se boriti za brak ukoliko vredi. Ukoliko ne vredi - doviđenja, prijatno. Šta vas briga šta će drugi reći.

Abortus

Abortus je za svaku ženu teška odluka i nema potrebe da se dodatno otežava, niti ima potrebe da se u to bilo ko meša, pogotovo ne oni koji kroz to nisu prošli. Abortus je pravo žene da sama odluči šta će uraditi sa svojim telom. Treba da radimo na natalitetu, ali ne po cenu da se rađaju neželjena deca.

foto: Printscreen/TV Pink

Psihijatar

Nije sramota otići kod stručnjaka koji našim problemima neće prići lično. Briga o mentalnoj higijeni je svuda najnormalnija stvar na svetu, samo se u Srbiji na to gleda kao na sramotu. U naše vreme je to bilo tabu pitanje, a danas je već drugačije i savetujem svakog ko se nosi sa problemima da ode i porazgovara sa stručnjakom.

Lake droge

Najveći sam protivnik droge. Lake, teške, nije važno. To je zlo i nikako nisam za to da se legalizuje, već da se drastično poveća kažnjavanje dilera i korisnika.

foto: Printscreen Instagram

Prostitucija

I kada bi se legalizovala prostitucija, opet bismo imali veliki deo onih koji bi se time bavili na crno. Ne znam šta bi tačno promenila legalizacija prostitucije i šta bi dobro donela, osim što bi žene možda bile bezbednije na radu i što bi imale zdravstvenu zaštitu.

Eutanazija

Eutanazija je osetljiva tema, a kada se radi o životu nekog nama bliskog, ne bih umela da kažem koja bi odluka bila prava. Sa jedne strane, mučiti živo biće zbog moralnih zakona nema nikakvog smisla, a sa druge, opet je pitanje da li ćemo biti dovoljno jaki i stručni da tako ozbiljne odluke donosimo jedni za druge.

Samoubistvo

Samoubistvo je kukavičluk i sama pomisao na to mi je odvratna. Nikome od nas život nije uvek lep i svi smo bar u nekom trenutku došli do toga kad ne znamo kako ćemo dalje. Ali život je dragocen. Nije fer da sebi oduzimamo ono što sebi nismo ni dali.

foto: Marina Lopičić

Seks na eks

Živimo u vremenu kada ima raznih bolesti i ako se već dogodi situacija da ne možete da se suzdržite, obavezno koristite zaštitu! Naravno, ljubav je uvek ispred seksa na jednu noć i mladi ne treba da gube nadu u prave veze i dugotrajnu želju za nekim.

Život posle smrti

Verujem u Boga i u život posle smrti. Sva živa bića treba da veruju u nešto veće od onog što je na zemlji, jer to može da nam vrati nadu da vredi da težimo dobru.

Kurir.rs/Vip/Foto Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track