RODITELJIMA JE DALA 20.000 € ZA KUĆU, A ONI SVE SPISKALI: Nije pričala s njima godinama, a evo u kakvom je domu u  Radincu odrasla Tanja Savić u koji je pukla BRDO NOVCA (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

PONOSNA NA SVOJE SELO

RODITELJIMA JE DALA 20.000 € ZA KUĆU, A ONI SVE SPISKALI: Nije pričala s njima godinama, a evo u kakvom je domu u Radincu odrasla Tanja Savić u koji je pukla BRDO NOVCA (FOTO)

Stars -

Pevačica Tanja Savić poslednjih nekoliko godina živela je u Australiji, gde se preselila nakon udaje za supruga Dušana i rođenja sinova, a nedavno je objavila da je donela odluku da se vrati u rodnu zemlju.

foto: Zorana Jevtić

Tanja je tokom života u Australiji zapostavila karijeru, a upravo je to bio glavni razlog da se vrati u Srbiju, budući da je odlučila da se više posveti poslu.

Pre selidbe na drugi kraj planete, Tanja je živela u rodnom selu Radinac pored Smedereva, a veliku količinu novca koju je zaradila uložila je upravo u renoviranje porodičnog doma.

Podsetimo, pevačica je pre pet godima bilu u žestokoj svađi sa roditeljima, budući da je saznala da su spiskali 20.000 evra, koliko im je ostavila da završe objekat.

“Zbog toga je u žestokoj svađi s njima, a još nije otišla da se vidi sa roditeljima u rodno selo Radinac i pokaže im unuke, koje do sada nisu videli. Tanja se dok je bila u Australiji redovno raspitivala kako napreduju radovi i uvek je dobijala informacije da sve ide kako je planirala”, otkriva naš izvor blizak pevačici:

“A onda je sasvim slučajno saznala da radovi nisu mnogo odmakli od onoga što je ona ostavila 2011. godine. Izuzetno ju je pogodilo to što su je roditelji zamajavali i lagali, jer je htela da ima svoj dom kad se vrati. Potrošili su do zadnje pare sve što im je dala. Familija pokušava da ih pomiri i da Tanja dođe u Radinac, ali ona je i dalje veoma ljuta. Samo joj sestra dolazi u posetu", rekao je tada izvor.

Savićeva je po dolasku u Srbiju na Kurirovo pitanje šta je s kućom izvrdala odgovor, ali tada nismo znali pravi razlog za to. “Verujte mi da ne znam šta ćemo da radimo s tom kućom, pitajte mog tatu. Prepustila sam njemu da radi šta treba, stvarno nemam vremena za renoviranje i dorađivanje. Najverovatnije ću iznajmiti veliki stan za svoju porodicu, to mi je prioritet”, kazala je tada Tanja.

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/Foto Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track