ponosna mama

ISPOŠTOVALA JEDAN OD GLAVNIH SRPSKIH OBIČAJA: Evo kako je Milica Dabović proslavila PRVI ROĐENDAN svom SINU! (VIDEO)

Stars -

Milica Dabović je primer jake i hrabre žene koju život nije mazio. Pored toga što je samohrana majka, ona poštuje srpsku tradiciju i prvi rođendan svog sina obeležila je kako to pravila i običaji nalažu.

Stefanu je skratila plavu kosicu baš za njegov prvi rođendan, a mališan je uživao u ovom činu.

foto: Printscreen Instagram

Milica je sa fanovima na Instagramu podelila dirljive reči o ljubavi koju joj je podario sin, posle svih teških trenutaka koji su je zadesili:

"Na dan kada si rođen ti sine,rodilo se sve na svetu sto tvoja majka voli i sto je zelela za sve ove godine borbe, uspeha i padova, osmeha i suza, srece i tuge, pobeda i poraza! Ti si taj muskarac koji je postao centar moga svemira i koga cu jedino, neizmerno voleti dok ne sklopim oči i ne odem u neki drugi svet! Majka ti je podarila život, a ti meni stefane celi SVET i hvala ti na tome! Gledajući tebe znam da sam uspela u životu!!! Ovo će biti tvoj najlepši rođendan, a želim ti da si srećan i zdrav, za sve ostalo će se pobrinuti mama! Volim te i srećan ti prvi rođendan. 20.12. 2018. mama je rodila svoje čudo!".

foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, krajem 2017. godine, košarkašica Milica Dabović rodila je sina u jednom prestoničkom porodilištu, i dala mu ime Stefan. Tada, nakon raskida sa ocem naslednika, donela je odluku da bude samohrana majka.

foto: Printscreen/Exkluziv

Kurir.rs / Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track