Najnovije vesti

BORA DRLJAČA IZNENADIO U OVIM GODINAMA: Ne volim afrodizijake! Ako ne može, nikom NIŠTA!
Foto: Damir Dervišagić

Pevač otvoreno o seksu

BORA DRLJAČA IZNENADIO U OVIM GODINAMA: Ne volim afrodizijake! Ako ne može, nikom NIŠTA!

Stars

Bora Drljača nedavno je ostao bez supruge Rade, ali kako tvrdi život mora da ide dalje.

Tako u razgovoru za Kurir otkriva da nikad ne koristi veštačke afrodizijake, te da bi se najverovatnije ponovo oženio ako mu se ukaže prilika.

foto: Damir Dervišagić

Ostali se sami posle smrti supruge. Da li biste voleli da pronađete ponovo srodnu dušu?

- To se nikad ne zna. Kad mi je umrla prva žena Verica, nisam znao da li ću se opet ženiti, pa sam upoznao Radu. Opet može da mi se posreći, pa se nešto slučajno desi. U ovim godinama nije lako živeti sam. Mnogo mi je teško, naročito jer je Rada bila veliki čovek, držala me je kao kap vode na dlanu.

Da li vam se udvaraju žene?

- Uvek mi se neka udvara. Mada, nijedna neće reći "aj me oženi". Možda hoće da se družimo, a možda žele i ono drugo (smeh).

Mogu li to drugo muškarci u vašim godinama?

- Ima jedna zanimljiva reklama koja kaže: udvara se deda meni svake noći, bez afričke šljive ne znam hoće li moći... (smeh). A ti preparati, to je sve prevara.

Probali ste?

- Nisam ništa probao, to je majka priroda (smeh). Ako može - može, ako ne može nikom ništa. Znam neke moje prijatelje koji odu sa nekom mladom devojkom u hotel i nema ih više, jer popiju po dve tablete da bi se dokazali.

Era voli mlade devojke.

- Dobro Era, govorim o ljudima koji su pomrli. Nudili su i meni neki prijatelji, ali ja nisam hteo ni slučajno da uzmem.

Kakve žene se vama dopadaju?

- Sve žene na mene ostavljaju utisak, sve su lepe na svoj način.

Ne radi za Novu godinu

foto: Dragan Kadić

Da li pevate negde za doček? - Nigde. Nije ni bilo nekih ponuda. Možda ste tražili puno para? - Nisam tražio ništa, jer me niko nije ni pitao ništa. Deset odsto pevača zaradi za Novu godinu nenormalne pare, dok neki nemaju ni da plate struju. Lažu mnogi da pevaju za doček. Kažu, pevaju u Nemačkoj, a sede kod kuće. Pevači se foliraju!

Kurir.rs/ Nevena Mijušković/ Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...