SARADNICI SE OPROSTILI OD IVANOVIĆA: Hvala ti, Ivane! (FOTO)
Foto: Printscreen

KRAJ

SARADNICI SE OPROSTILI OD IVANOVIĆA: Hvala ti, Ivane! (FOTO)

Stars -

Ivan Ivanović definitivno odlazi sa TV Prva! Voditelj je ove nedelje snimio poslednju emisiju "Veče sa Ivanom Ivanovićem" i sa fanovima podelio oproštajnu poruku koju su mu posvetile kolege sa kojima je sarađivao prethodnih osam godina.

foto: Printscreen

Nakon što je Kurir ekskluzivno objavio da Ivanović napušta matičnu televiziju na kojoj je započeo i doživeo vrhunac karijere, mnogi su to dočekali sa nevericom, komentarišući da je u pitanju šala. Iako se voditelj ovim povodom nije oglašavao, tačnije, prokomentarisao je da nema šta da kaže na tu temu, sada je potvrdio naša pisanja, i to preko Tvitera.

foto: Marina Lopičić

Ivan je na Tviteru postavio objavu koja je iznenadila sve. Naime, jedan od njegovih kolega iz režije obavio je sliku tokom snimanja poslednje emisije u kojoj je Ivanovićev gost bio Žarko Laušević. Pored kadrova Ivana i glumca, na slici se vidi i poruka u teleprompteru posvećena upravo njemu:

foto: Printscreen Tviter

- Odjava: Hvala ti, Ivane - piše na ekranu.

Ivanović je takođe podelio ovu objavu uz poruku:

foto: Printscreen Tviter

- Mala poruka od kolega... U prompteru. Ili "idiotu", što bi narod rekao - napisao je on.

foto: Damir Dervišagić/Marina Lopičić

Fanovi voditelja i emisije ovo su dočekali iznenađeno. - Teško mi je i plačem. Neću petak bez tebe. Debeli, svaka ti čast i hvala za smeh - samo su neki od komentara.

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, voditelj je odlučio da se povuče s malih ekrana i da u poslednjoj emisiji ugosti glumca Žarka Lauševića. S obzirom na to da je TV Prva dobila novog vlasnika, Ivanu je novi menadžment ponudio nastavak saradnje, ali on nije prihvatio njihovu ponudu.

A večeras, Lauš. U 22h na Prvoj

A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan) on

- Ivan želi da ode u velikom stilu. Trenutno je rešen da napusti male ekrane i nastavi posao u nekoj marketinškoj agenciji, ali da ostane i usko vezan za medije - rekao je naš izvor blizak Ivanoviću.

Kurir.rs/J. Stuparušić/ Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track