INDI POSETILA PLASTIČARA: Pevačica je nakon SILIKONA u grudima napravila OVU promenu! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

PUCA OD SAMOPOUZDANJA

INDI POSETILA PLASTIČARA: Pevačica je nakon SILIKONA u grudima napravila OVU promenu! (FOTO)

Stars -

Indira Aradinović Indi odlučila je da sebi konačno ispuni veliku želju i da promeni jednu stvar na svom licu. Naime, pevačica je pre samo nekoliko dana posetila jednu ordinaciju estetske hirurgije i podvrgnula se tretmanu povećanja usana.

"Indi je duže vreme planirala da uveća usne, a pred praznike odlučila je da sebi ispuni želju, pa se odlučila da poseti estetskog hirurga gde su joj preporučili da joj u usne ubrizgaju hijaluronske filere kao najbezbedniju i najsavremeniju metodu kada je korekcija usana u pitanju. Ona je to s oduševljenjem prihvatila, a rezultatom je prezadovoljna. Konačno ima usne kakve je oduvek želela, a otok joj je spao posle dva, tri dana. Nije bilo nikakvih komplikacija", otkrio je dobro obavešteni izvor.

Indi se brže-bolje pohvalila svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, pa je već objavila i prvu fotku nakon korekcije i svima pokazala kako izgleda nakon ove promene. Pored vidljivo punijih usana, u prvom planu je njen bujni dokolte, kao i nova frizura, a po svemu sudeći u pitanju je perika.

Ovo nije prva korekcija koju je Indi uradila na sebi. Pevačica je krajem 2012. godine uvećala grudi, a kako je tada otkrila, zbog želje za lepšim dekolteom trpela je nesnosne bolove. Takođe, pevačica je tada navela da je ugradila silikone jer se bavi pevanjem, kao i da u suprotnom to nikad ne bi uradila.

"Mnogo me boli kičma! Doktor je rekao da moram da vežbam, da ojačam leđne mišiće. Ne mogu da kažem da sam se pokajala što sam se podvrgla povećanju grudi jer vizuelni efekat nije izostao, ali samopouzdanje mi se nije popravilo. Iskreno, da nisam pevačica, nikada ne bih ugradila silikone", izjavila je tada Indi.

Kurir.rs/Pink, Foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track