BILA UPUCANA SA 3 METKA, PALA SA SKUTERA U 82, POPILA SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE MISLEĆI DA JE JOGURT, ALI GODINE NIJE POBEDILA: Preminula baba Bore Santane, niko ne zna kako da mu kaže! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube, Damir Dervišagić

TEŠKO mu je

BILA UPUCANA SA 3 METKA, PALA SA SKUTERA U 82, POPILA SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE MISLEĆI DA JE JOGURT, ALI GODINE NIJE POBEDILA: Preminula baba Bore Santane, niko ne zna kako da mu kaže! (VIDEO)

Stars -

Bora Santana uvek je rado pričao o baba Mici koja ga je podigla, jer je kao veoma mlad ostao bez majke. Ona je, kako se navodi, danas preminula, a to saznanje zasigurno će pogpditi zadrugara.

Publika baba Micu pamti iz prve sezone rijalitija, kada je Bora želeo da oženi Macu Diskreciju, pa mu ona poželela da to učini što pre da bi mogla da zaigra na njegovoj svadbi koja bi trajala pet dana. Na veliku žalost, nije doživela njegovu ženidbu.

Romansa sa Macom takođe nije potrajala.

"Pala je sa skutera u 82. godini. Vozila je bicikl ceo život. Kupili smo skuter. Ona je od kurble mislila da je pedala", pričao je svojevremeno Bora u emsiji kod Ognjena Amidžića, te se i sam suzdržavao da ne prasne u smeh: "Umesto da krene napred, krenula je nazad. Iščašila je kuk... Ovaj je na stanici kalašnjikovim pucao. Tri metka su prošla kroz babu! Kroz ruku. Prostrelne rane je imala", dodao je Bora nabrajajući šta se sve njegovoj voljenoj babi desilo: "Baba voli jogurt, mlečne proizvode. Vim je nategla mislila je da je jogurt. Niko ne zna kako je preživela. Tako je i alkohol iz apoteke popila, mislila je da je voda... Posle čekala autobus, tu bio parkiran kombi koji je istovarao robu. Udari u nju, baba pala ko sveća! Ali nije tužila, iako ju je druga baba Kajsija nagovarala. Nije baba u tom fazonu", pričao je Bora ponosno o Mici.

foto: Youtube screenshot

"Umrla mi je baba. Moram da idem sada, još malo. Šta ću. Pala, polomila kuk, nije imao ko da je čuva. Odveli su je u bolnicu i u staračkom domu je posle deset dana..." pričao je Bora o Mici kada je saznao.

"Nisu tu ni ćale ni burazeri, mali burazer je ostao da organizuje sve. Tačno sam znao, dok svi stignu. Danas je umrla, u tri noću. Znao sam. Juče preko dana sam sanjao da mi je pokvaren zub, da krvari. Nisam još ni svestan... žao mi je što je tako umrla" dodao je i odbio lekove za smirenje, a Mikiju Đuričiću ispričao je da je imala 85 godina.

Kurir.rs/Pink/Foto: Printscreen Youtube, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track