Najnovije vesti

MILICA JE PUTOVALA RASPALIM AUTOBUSIMA I PLAKALA POSLE SVAKE GRANDOVE EMISIJE: Ona je zna od 15. godine! Javno progovorila o pevačicinim VELIKIM MUKAMA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

ŽIVOT JE NIJE MAZIO

MILICA JE PUTOVALA RASPALIM AUTOBUSIMA I PLAKALA POSLE SVAKE GRANDOVE EMISIJE: Ona je zna od 15. godine! Javno progovorila o pevačicinim VELIKIM MUKAMA! (FOTO)

Stars

Da Milicu Pavlović život nije mazio otkrila je njena prijateljica koja na društvenoj mreži Instagram nije krila oduševljenje povodom pevačicinog novog albuma. Mzičarka i profesorka pevanja Suzana Branković poznaje pevačicu, kako kaže, još od njene 15. godine, te je navodi kao dokaz da se trud i rad i te kako isplati. Malo ko je zna kako je izgledao njen put do zvezda. 

Suzana Branković
Suzana Branković foto: Damir

 

"Moram i ovako javno da te ishvalim. Ljudi, ova žena je vredna divljenja. Svaka ti čast na svemu što si sama izgurala (naravno, uz pomoć mnogobrojnih prijatelja, koji su uvek tu za tebe). Čast mi je što te poznajem od tvoje 15. godine, kada si dva puta nedeljno prelazila više od 300 km raspalim autobusima, po hladnoći i vrućinčini, da bi dolazila na časove pevanja... I koliko si se sekirala i plakala kod mene posle svake Grandove emisije, čitajući zlurade komentare na svoje nastupe... Sada svi mogu da ti 'pljunu pod prozor'. Najdraže mi je što si ostala predivan čovek, što te ništa od toga nije promenilo i pokolebalo u ostvarivanju svojih ciljeva. Sada živi svoj san i uživaj u plodovima svog mukotrpnog rada. Još jednom, svaka ti čast na svemu, na istrajnosti i profesionalizmu", pisala je ona, a ni podrška prijatelja i fanova nije izostala.

 

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...