BEZ DLAKE NA JEZIKU! ANASTASIJA OTKRILA ŠTA STVARNO MISLI O VELJKOVOJ VERENICI: Eto šta Bogdana radi kada njega nema na vidiku!
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

BRUTALNO ISKRENA

BEZ DLAKE NA JEZIKU! ANASTASIJA OTKRILA ŠTA STVARNO MISLI O VELJKOVOJ VERENICI: Eto šta Bogdana radi kada njega nema na vidiku!

Stars -

Kad nije sa Veljkom, Anastasija priznaje da voli da popije kafu sa Bogdanom. Kako ističe, buduća gospođa Ražnatović se savršeno uklopila u njihovu porodicu i divna je devojka.

"Njegova Bogdana je divna devojka i mnogo je volim. Potpuno se uklopila u našu porodicu! Kao da je oduvek tu! Dosta vremena provodi sa Veljkom, ali kad god nisu zajedno, volim da popijemo kafu", kaže Anastasija, koja još uvek nije spremna za brak.

O vezi sa Đorđem Kuljićem Cecina naslednica i dalje ne želi da govori javno, ali ističe da je njen brat ličnost za sebe te da njihovi putevi ne moraju da se poklapaju da bi bili srećni i složni.

"O vezi ne želim da pričam, jer moj dečko nije javna ličnost. Ali u bližoj budućnosti nemam u planu brak. Mlada sam i to mi neće pobeći. Moj brat Veljko je ličnost za sebe, kao i ja, tako da njegov put ne mora da utiče na moj i obrnuto. Pretpostavljam da je on spreman na taj korak čim se na njega odlučio", izjavila je ona.

Anastasija je jedna od onih koje se i te kako zalažu za nezavisnost od partnera i smatra da bi devojke trebalo da streme ka takvom životnom stilu.

"Svaka žena treba da se trudi da bude nezavisna. Nemam nameru da živim tako što ću čekati da mi partner da dzeparac", zaključila je ona.

Kurir.rs/Pink/Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja