ŽELJKO MITROVIĆ OTKRIO NAJVEĆE TAJNE ZADRUGE! Rijalitija će biti sve manje, a ono što je rekao za KIJU, SLOBU i LUNU je ŠOKANTNO!
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić, Printscreen Instagram

NOve IDEJE

ŽELJKO MITROVIĆ OTKRIO NAJVEĆE TAJNE ZADRUGE! Rijalitija će biti sve manje, a ono što je rekao za KIJU, SLOBU i LUNU je ŠOKANTNO!

Stars -

Željko Mitrović, vlasnik TV Pink, otkrio je da će smanjti udeo rijaliti programa u programskoj šemi, ali da su dosada uravo tako obeležili rekordnu gledanost.

"Imamo određene probleme zato što dobar deo populacije nekako žive "Zadrugu 1". Luna, Kija i Sloba praktično su neponovljiva stvar i u tom smislu još "Zadruga 2" se bori sa tim nekim dobrim refkleskijama "Zadruge 1". Ali druga sezona je mnogo ambicioznije urađena i imamo tri nekakva poziva na festivale i mislim da će ponovo biti nagrađivani. Drugo potpisali smo sa već dva kupca koji će otkupiti format i kompletan serivis tako što će proizvoditi kod nas. Dovešće svoje učesnike i snimati, dok mi za to vreme budemo bili na letnjoj pauzi", rekao je Mitrović.

"Suštinski smo zadovoljni "Zadrugom 2", ali ono što će obeležiti novi programski koncept je umanjenjen rijaliti programa u ukupnom sadržaju zato što nema mesta. Dvadesetčetiri sata je malo za nas, ne može litar vode da stane u ovu jednu čašu. Moraćemo neke male redukcije da uradimo, ali rijaliti će ostati kao jedan tepih na kome postavljamo premijum nameštaj da bi izgledao kao vrhunski enterijer", rekao je Mitrović za Novo jutro.

foto: Printscreen/YT

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja