Najnovije vesti

LAZUKIĆ NIJE TUKAO NATAŠU? IZVEŠTAJ URGENTNOG KRIVOTVOREN? Zbog uzavrelih strasti suđenje prekinuto
Foto: Ana Paunković

nastavak suđenja zakazan za februar

LAZUKIĆ NIJE TUKAO NATAŠU? IZVEŠTAJ URGENTNOG KRIVOTVOREN? Zbog uzavrelih strasti suđenje prekinuto

Stars

U Prvom osnovnom sudu nastavljeno je suđenje Luki Lazukiću za porodično nasilje po tužbi njegove još uvek zakonite supruge Nataše Bekvalac. Međutim, proces je tokom saslušanja IT stručnjaka prekinut zbog, kako tvrdi sudski veštak Tužilaštva Miloš Jančić, uzavrelih strasti.

 

foto: Zorana Jevtić/Dragana Udovičić

Ročištu je prisustvovao samo Luka, pošto Nataša nije morala da dolazi. Po izlasku iz sudnice, kao po običaju, Lazukić nije želeo da govori za medije, ali je zato Jančić detaljno opisao šta se desilo.


"Pretres je prekinut jer su strasti uzavrele! Ja sam saslušavan od strane stručnog savetnika koga je angažovala odbrana, u pokušaju da ospori osnovni nalaz u kome su objektivizirane povrede koje je pretrpela Nataša Bekvalac. Osporava se dokumentacija da se doktori Urgentnog centra nisu potpisali, da sami izveštaji nisu potpuno validni, da su specijalizanti potpisali izveštaj, a ne specijalisti, maltene da su krivotvorili izveštaj, što nije tačno jer je sve urađeno kako treba", tvrdi Jančić i dodaje da sud zahteva još dokaza.


"Izveštaji nedvosmisleno govore da je bilo povreda. Pokušava se da se to ospori tako što, navodno, lekari nisu u potpunosti validno sačinili izveštaj. S moje strane, taj deo je odbranjen. Sad se insistira na fotodokumentaciji, koja je rađena u privatnoj režiji i koja nije mogla da bude uzeta u obzir, jer imate medicinsku dokumentaciju u predmetu, a fotografije nisu rađene u MUP-u. Odbrana u nedostatku drugih dokaza nameće fotografije, a na sudu je da li će to prihvatiti ili ne. Moj nalaz potvrđuje da je Nataša zadobila povrede šakom i šakom stisnutom u pesnicu. Sudija je napravila pauzu jer smo dugo bili unutra, a i uzavrele su strasti", zaključio je veštak.


U pauzama je Luka sa svojim timom advokata napuštao sudnicu, a u hodniku je sve vreme bio nervozan i žalio se advokatima.


Nastavak suđenja zakazan je za 28. februar.

ISTORIJAT SUKOBA

 

foto: Zorana Jevtić

- 14. april Nataša prijavila policiji da ju je suprug Luka Lazukić pretukao u stanu na Dedinju. U Urgentnom centru konstatovane joj lakše telesne povrede


- 24. april oboje su dali iskaz u Prvom osnovnom tužilaštvu, ali u različitim terminima da se ne bi sreli


- 3. maj Luka je podneo krivičnu prijavu protiv Dragoljuba Bekvalca, Natašinog oca, zbog navodnih pretnji u jednoj emisiji


- 2. jul pevačica se pojavila na saslušanju bivšeg supruga u Prvom osnovnom sudu kako bi ga pogledala u oči


- 19. jul Luka Lazukić prvi put je video ćerku Katju u Centru za socijalni rad posle 90 dana, jer mu je zabranjen prilazak Nataši Bekvalac

foto: Ana Paunković

Kurir.rs/Nevena Mijušković/ Foto: Ana Paunković

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...