SRBIJA BRUJI O NJENOM TEŠKOM DETINJSTVU I ODRASTANJU SA DECOM IZ DOMA: Kija Kockar prekinula TIŠINU i iznela detalje o kojima dosad nikad nije pričala
Foto: Damir Dervišagić

BILA JE SKROMNA I VREDNA

SRBIJA BRUJI O NJENOM TEŠKOM DETINJSTVU I ODRASTANJU SA DECOM IZ DOMA: Kija Kockar prekinula TIŠINU i iznela detalje o kojima dosad nikad nije pričala

Stars -

Kija Kockar, pobednica Zadruge, odlučila je da progovori o svom detinjstvu i da otkrije detalje koje do sad nije htela da priča.

Naime, pošto jeJelena Karleuša otkrila da je Kockareva mama hranila njenog muža Duška Tošića, pojavile su se i priče da je Kija imala teško detinjstvo i Nadica učinila sve što je u njenoj moći da joj pokaže da koliko god život bio težak da može biti i gore, te da postoji mnoštvo dece koja odrastaju u potpunosti bez roditelja.

Kiji posebno smetato što je njeno detinjstvo predstavljeno kao teško i obeleženo patnjom za ocem.

"Nikada nisam imala teško detinjstvo. Imala sam super život i uvek sam imala sve u granicama normale, pa nekad i više od ostale dece jer mi je majka vredna, a već kao tinejdžerka sam počela da radim sezonske poslove jer sam ja tako htela i uvek sam imala novca. A, iskreno, nisam bila nešto ni zahtevna, a i u to doba niko od dece nije gledao da li neko ima telefon, novu odeću i tako dalje, kao što je to danas trend" pojasnila je Kija putem društvenih mreža.

"Isto tako, nikada nisam živela sa decom iz doma, već je moja majka pomagala toj deci kad god je mogla. Isto tako, nije tačno da nisam živela sa ocem. Bili smo porodica prvih desetak godina, ali čovek je izabrao drugačiji put", zaključila je Kockareva.

foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track