UČESNIK PAROVA U SUKOBU SA REPEROM: Gađao sam Rastu ledenicama! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

OPASAN

UČESNIK PAROVA U SUKOBU SA REPEROM: Gađao sam Rastu ledenicama! (FOTO)

Stars -

Učesnik "Parova" Nebojša Osmić Dundo ispričao je da je prošle godine imao sukob sa Stefanom Đurićem Rastom u jednom budvanskom klubu i da su ga on i njegovi drugovi gađali ledom u glavu!

foto: Printscreen/Happy

Novi rijaliti takmičar iz Crne Gore je već na samom ulasku privukao pažnju.

foto: Printscreen/Happy

Osim žestoke rasprave s Milutinom Radosavljevićem Milijem, Nebojša je zaintrigirao javnost i svojim avanturama i sukobima s javnim ličnostima. Naime, ovaj Budvanin se pohvalio da se druži s poznatima jer je tekstopisac i muzičar, ali i da ne preza ni od koga. - Dolazim iz Budve. Inače sam kompozitor i tekstopisac, a sarađujem sa Ivanom Gavrilovićem, Nenadom Kneževićem Knezom, grupom Who See i Igorom Lazićem Nigorom. Veliki sam šoumen i umem da budem opasan. Prošle godine sam imao sukob sa Stefanom Đurićem Rastom jer je bio bezobrazan. Umalo da dobije batine - počeo je Nebojša.

foto: Printscreen Instagram

- On je nastupao u jednom klubu u Budvi, a ja sam tu bio s društvom. Dali smo Rasti pare da nam otpeva neku pesmu i da dođe kod nas u separe, a on nas je iskulirao. Ali je zato uzeo lovu i okrenuo leđa. Ja sam se iznervirao jer je bahat i bezobrazan, pa sam dohvatio kofu s ledom gde nam je stajala flaša žestine i počeo sam da ga gađam ledenicama. Isto su uradili i moji drugovi. Rasta se uplašio i pobegao s bine, prekinuo je nastup - kroz smeh je rekao Nebojša, dok su ga cimeri u šoku gledali.

foto: Vladimir Šporčić

Inače, čim je ušao u vilu "Parova", mnoge devojke bacile su oko na Osmića, među prvima Ljubica Stankov. Nebojša je priznao da i on prema njoj gaji simpatije i da je u rijaliti ušao s namerom da promoviše sebe, ali i da se oženi.

J. Stuparušić/ Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track