Najnovije vesti

ŽELJKO MITROVIĆ NA NOVOGODIŠNJOJ ŽURKI: 2018. finansijski rekordna! 2019. biće najambicioznija! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

vlasnik i direktor TV Pink

ŽELJKO MITROVIĆ NA NOVOGODIŠNJOJ ŽURKI: 2018. finansijski rekordna! 2019. biće najambicioznija! (VIDEO)

Stars

Željko Mitrovć, vlasnik i direktor TV Pink, istakao je na novogodišnjoj žurki za sve zaposlene u ovoj kompaniji  da je 2018. godina bila rekordna kada su finansijski rezultati u pitanju.

- Sledeća mora da bude rekordna po produktivnosti i po produkcionim rezultatima. To znači da ćemo snimiti 250 sati igranog programa i sedam hiljada sati ostalog programa. Moraćemo da zavrnemo rukave jer je sledeća godina možda i najambicioznija do sada, i kada su u pitanju sati i produkcija - najavio je Željko Mitrović.

On je doda da  želi da stavi jednu kutiju ispred svoje kancelarije u koju će zapisleni moći da ubacuju svoje ideje.

foto: Printscreen Youtube

-Konačno želimo da vas animiramo da učestvujete i u tome. Ubacujte u sanduče i možda će se neka ideja i realizovati -reka je MItrović i najavio da će svi zaposleni dobiti bonus, ali i da će biti povećanja plata u sledećoj godini.

I to nije sve. Na našem upravnom odboru smo doneli odluku da svi zaposleni koji imaju više od dvoje dece dobiju pomoć od nas, svakog meseca će biti posebna nadoknada za to - rekao je Željko Mitrović i dodao da će u sklopu finansijskog odeljenja biti napravljena mala služba koja će svima koji su prezaduženi u bankama da pomogne.

Za kraj, Željko Mitrović je poželeo svojim zaposlenima sve najbolje u sledećoj godini.

- Želim vam sve najbolje u Novoj godini, da lepo provedete novogodišnje i božićne praznike, i da se noćas lepo provedemo - rekao je vlasnik i direktor TV Pink.

Najgledanija komercijalna televizija, TV Pink, sledeće godine proslavlja 25 godina postojanja, a vlasnik i direktor TV Pink istakao da je, bez obzira što je lider u regionu, važno raditi na različitosti programa, pa će 2019. biti u tom znaku. Tako gledaoci u sledećoj godini mogu da očekuju povratak nekih starih emisija koje su zavoleli, ali i nove, velike projekte, zbog čega će godina u kojoj TV Pink proslavlja četvrt veka postojanja biti i najambicioznija do sad.

Kurir.rs/TV Pink/ Printscreen Youtube

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...