KATARINA GRUJIĆ NE PATI POSLE RASKIDA: Odlučila je da bude SAMA, a evo šta nikako ne PLANIRA!
Foto: Printscreen/Premijera

OZBILJNA

KATARINA GRUJIĆ NE PATI POSLE RASKIDA: Odlučila je da bude SAMA, a evo šta nikako ne PLANIRA!

Stars -

Katarina Grujić nedavno je nastupila na žurki u rijalitiju, gde je zabavljala zadrugare do kasnih večernjih sati. Pre odlaska ona je otkrila da li je u lošim odnosima sa Lunom Đogani.

"To nije istina. Ne znam odakle vam to. Skoro nikog ne poznajem tamo, sem Lepog Miće koji poznaje mog tatu godinama", demantovala je pevačica glasine o sukobu.

Katarina je nedavno izašla iz emotivne veze koju je vešto krila od očiju javnosti, a o tome koje su šanse da uđe u novu romansu sa nekim zadrugarom pevačica je bila jasna:

foto: Damir Dervišagić

"Naravno da ništa od toga neće biti! Tamo mi se nijedan momak ne dopada, niti fizički, niti psihički. Trenutno ne tražim muškarca, tako da to mene ne interesuje, a ni ženu."

Pevačica je otkrila i u kakvim je odnosima sa ličnostima sa estrade.

"Ja sam sa svima dobra, samo se sa nekim družim, sa nekim ne. Ne bavim se tuđim životom i karijerom. Ne znam ko je koliko karata prodao i ostalo", rekla je Katarina, koja ne pati posle raskida.

"Mislim da je vreme da budem malo sama, da odmorim mozak. Još ništa ne planiram u svom životu, muž, porodica, ni takve stvari... Ne razmišljam o tome i samoća mi prija. Niko nije znao kada sam ušla u vezu, ni kada sam izašla, ali sam u dobroj poziciji", kaže pevačica za "Premijeru".

foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Premijera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track