POZNATE DAME KOJE SU POSTALE MAME U 2018. GODINI: Pevačice i glumice odmah su objavile DIRLJIVE fotke svojih BEBA, a neke su dale NEOBIČNA imena! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

STIGLE RODE

POZNATE DAME KOJE SU POSTALE MAME U 2018. GODINI: Pevačice i glumice odmah su objavile DIRLJIVE fotke svojih BEBA, a neke su dale NEOBIČNA imena! (FOTO)

Stars -

Mnoge poznate ličnosti su u 2018. godini postale majke, pa su i same izjavljivale kako im je to najveći blagoslov.

Srećne majke su ubrzo objavljivale fotografije dečaka i devojčica, koje su oduševile sve pratioce na društvenim mrežama i fanove.

Nataša Bekvalac

Pevačica Nataša Bekvalac porodila se u februaru u jednoj privatnoj klinici u Beogradu i na svet donela devojčicu po imenu Katja. Iako je prošla kroz veoma turbulentan period sa bivšim mužem Lukom Lazukićem, ona i dalje ne krije da je njena najveća ljubav ćerka koju je dobila sa njim.

Slađa Alegro

Pevačica Slađa Vujičić, na svet je donela devojčicu u junu, koja je dobila ime Mila, a kako sama kaže, njen suprug Zoran najbolji tata.

Goga Sekulić

Goga Sekulić porodila se 16. decembra u Cirihu i na svet je donela svoje prvo dete. Goga i sportista Uroš Domanović odabrali su neobično ime za naslednika - Vasilij Andrej.

Mia Borisavljević

Pevačica Mia Borisavljević i njen partner Bojan Grujić dobili su ćerku Emu 20. marta, a pevačica je tada iznela sve detalje porođaja carskim rezom.

Ivana Selakov

Pevačica Ivana Selakov dugo je želela da dobije dete, a želja joj se ostvarila 14. novembra kada je dobila ćerku Krunu sa izabranikom Predragom Mirkovićem.

Ana Bebić

Pevačica Ana Bebić pokušala je da sakrije svoju trudnoću, ali je lepe vesti ipak podelila 9. maja, kada je rodila sina.

foto: Printscreen Instagram

Miljana Kulić

Poznata rijaliti učesnica i prva majka rijalitija porodila se 27. jula in a svet donela dečaka Željka Kulića. Ona je zatrudnela dok je još bila u rijalitiju sa bivšim mužem Goce Tržan – Ivanom Marinkovićem.

foto: Damir Dervišagić

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić i njen muž Vojislav Milošević 24. avgusta su dobili ćerku Leu.

foto: Printscreen Kurir Tv

Tamara Todevska

Sestra popularne pevačice Tijane Dapčević, Tamara Todevska i njen suprug Aca Mačka posle ćerke dobili su sina i dali mu ime Daren, a ponosna majka je već 12. Decembra objavila prvu fotografiju na Instagram.

Bojana Đogani

Andrija Đogani, Baki B3, dobio je dete u novembru, a iako se nalazi u rijalitiju, produkcija mu je dozvolila da izađe i vidi suprugu Bojanu i sina Manuela.

foto: Dragana Udovičić

Iva Stefanović

Naša glumica Iva Stefanović porodila se u novembru i na svet donela devojčicu.

Irena Spasić Stojanović

Irena Spasić Stojanović, nekadašnja voditeljka emisije "48 sati svadba", porodila se u beogradskoj bolnici "Narodni front" i na svet donela sina 1. januara.

foto: Printskrin Youtube

Ljubica Karađorđević

Princeza Ljubica Karađorđević porodila se 26. decembra, u 10:15 sati u Beogradu i na svet donela devojčicu.

Miljana Gavrilović

Glumica poznata po ulozi u seriji “Folk”, Miljana Gavrilović (29) porodila se u Kliničko-bolničkom centru Zemun i na svet donela kćerku Mionu.

Jelena Seležan

Voditeljka Jelena Žeželj, sada Seležan, rodila je ćerku u San Dijegu, kojoj je dala ime Mia.

Jelena Dinčić

Supruga pevačica Milana Dinčića Dinče, Jelena porodila se 16. decembra i na svet donela dečaka kome su dali ime Vukan.

Daria Vujović

Pevačica Daria Vujović porodila se u martu i na svet donela drugog sina iz bračne zajednice sa suprugom Spasojem Vujovićem.

Jasmina Trnavac

Vlada Mandić i njegova izabranica Jasmina Trnavac dobili su treće dete u decembru, kom su dali ime Savo.

foto: Damir Dervišagić

Borka Tomović

Mnogi Borku Tomović pamte po brojnim serijskim ulogama, a jedna od njih je “Mješoviti brak”. Ona se porodila 2. decembra, i dobila sina sa našim odbojkašem Novicom Bjelicom.

Ivana Kukrić

Bivša manekenka Ivana Kukrić (38) porodila se 1, novembra u Los Anđelesu i dobila devojčicu. Podsetimo, Kukrićeva je bila krštena i venčana kuma Jeleni Karleuši kada se pevačica udala za Bojana Karića 2004. godine.

Nina Janković

Glumica se porodila u Aprilu ove godine i dobila sina kome je dala ime Vukašin. Prelepu vest je prvi podelio njen otac.

Ivana Maksimović

Ivana Maksimović i košarkaš Danilo Anđušić dobili su svoje prvo dete 8. novembra. Sportski bračni par odlučio je da nasledniku da staro srpsko ime Filip.

foto: Printscreen/Instagram

Milena Živanović

Glumica koja je sa producentom Ivanom Krstovićem, dobila je sina 7. novembra, iako je porođaj bio zakazan za 17. novembar, pa su joj ranije stigle lepe vesti.

Ana Ivanović

Naša najuspešnija teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger su u martu mesecu postali roditelji po prvi put. Poznati par sinu je dao srpsko ime Luka, a Ana se porodila u Čikagu.

Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track