SUZANA MANČIĆ U SVOJ STAN DOVELA GRKE: Voditeljka im pokazala Beograd, oni se vratili SLUĐENI, a ovako je pomenula muža Simona!
Foto: Damir Dervišagić

ODUŠEVLJENA

SUZANA MANČIĆ U SVOJ STAN DOVELA GRKE: Voditeljka im pokazala Beograd, oni se vratili SLUĐENI, a ovako je pomenula muža Simona!

Stars -

Suzana Mančić kaže da je u svom stanu ugostila prijatelje iz Atine kojima je pokazala kako prestonicu tako i kafane, u kojima su igrali i pevali do zore.

Sa prepoznatljivim osmehom na licu, Suzana Mančić izgleda kao da je apsolutno ništa u životu ne muči. Ona otkriva da je neke novogodišnje odluke koje se tiču izgleda već donela.

"Sigurna sam da ću se posvetiti sebi, da malo više vežbam, da kontrolišem ishranu, jer sam ove godine baš uživala u hrani i nisam vodila računa. Moja Natalija treba da diplomira, to će se verovatno desiti u januaru, najkasnije u aprilu i to ćemo proslaviti", kaže Suzana, koju raduje zimska idila.

foto: Vladimir Šporčić

"Uživam u zimi. Uz sneg i temperature oko nule. Ne volim leto, potpuno me umrtvi i umori. Kada je temperatura viša od 28 stepeni, ja sam gotova", objašnjava voditeljka koja je proteklih dana uživala sa Grcima, kojima je pokazivala Beograd uz supruga Simeona Ocomokosa.

"Došla je velika grupa Grka iz Atine i trudili smo se da im pokažemo Beograd. Bili smo u restoranu, pa je kod mene bila žurka sa fantastičnim orkestrom, igrali smo i pevali... Treći dan smo ih vodili na salaš, a ravnica lepa, sve pod snegom. Ljudi su otišli potpuno sluđeni i oduševljeni, rekli su da su srce ostavili u Beogradu. To su sve moji prijatelji koji mene goste u Atini lepo. Bio je i Simeon, on je sjajan domaćin", kaže Suzana.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs/Scena, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track