Najnovije vesti

IMAM I JA PROBLEME, USAMLJENA SAM I NERVOZNA: Marija Šerifović ljudima objasnila šta joj je važno u ŽIVOTU, pa OVO poželela za Novu godinu!
Foto: Printscreen/Premijera

BEZ DLAKE NA JEZIKU

IMAM I JA PROBLEME, USAMLJENA SAM I NERVOZNA: Marija Šerifović ljudima objasnila šta joj je važno u ŽIVOTU, pa OVO poželela za Novu godinu!

Stars

Marija Šerifović je otkrila da ima jednu veliku želju za sve u Novoj godini.

 

Pevačica je otkrila i šta nju razlikuje od drugih ljudi, pa i šta joj je najbitnije.

 

"Što se mene lično tiče, da smo dobro raspoloženi, nasmejani, to ljudima fali, mnogo smo nervozni, namrgođeni, mnogo nemamo vremena ni za šta i mnogo ne obraćamo pažnju na jednu važnu činjenicu - da je ovaj život užasno kratak i samo jedan", poručila je Marija i dodala:

 

foto: Damir Dervišagić

"Razlika između običnih ljudi, ne kažem da sam ja neobična, ali razlika između ljudi koji imaju prosečnu srpsku ili crnogorsku platu i rade od 8 do 3 i mene koja sam neki superstar i zarađujem više od njih, putuje po svetu i sve deluje glamurozno - suštinska razlika ne postoji. I ja imam probleme, i ja sam usamljena, sama, nervozna kao i svi ti neki ljudi, jedina razlika između njih i mene je što ja samo možda malo bolje pevam, tako da nam svima treba mir i zdravlje, za sve ostalo se svi podjednako borimo. Jako je važno živeti život u kom ostavljaš tragove i zato sam rešila da snimim studijski album posle pet, šest godina, ako bude sledeće godine, ali mimo toga - biti dobar čovek, car, kul i ostavljati tragove - to je bitno", rekla je Marija.

 

foto: Printscreen/Exkluziv TV Prva

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Premijera

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...