ZBOG TOGA SAM CVILELA GODINAMA! NATAŠA BEKVALAC VIŠE NEMA ŠTA DA SAKRIJE: Ovako se tuga najbolje krije!
Foto: Dragana Udovičić

PRIZNALA

ZBOG TOGA SAM CVILELA GODINAMA! NATAŠA BEKVALAC VIŠE NEMA ŠTA DA SAKRIJE: Ovako se tuga najbolje krije!

Stars -

Nataša Bekvalac jednu od najtežih godina u životu ispratila je sa osmehom na licu, međutim ne vidi sebe kao pobednika.

"U zajednici za koju sam želela da smatram da je porodica a koja se na najružniji mogući način raspala - nema pobednika ili bar ja nisam. Niti sam prebrodila niti sam pobednik, ja sam samo žena s jednim više ružnim iskustvom, jednim više porazom, ali i bogatija za još jedno najveće bogatstvo koje mi je život podario, za moju ćerku Katju. Tuga se uvek najbolje sakrije iza osmeha".

Otkako je rodila Katju čitav njen svet se izmenio.

"Rođenjem Katje zaista sam potpuno promenila način života i funkcionisanja, sva moja ljubav i energija usredsređeni su na njih dve i na posao, na muziku koja me dodatno čini živom i radosnom ženom".

Kako ističe, starijoj ćerki Hani ne planira da bude "mama koja je i najbolja prijateljica".

"Mojoj starijoj ćerki nikada neću biti drugarica, ona svoje najbolje drugarice ima, ja sam joj mama, i to vrlo stroga, a ona je moj najveći ponos već 12 godina".

Katja, kako vreme odmiče, sve više podseća na nju.

"Katja je likom i karakterom potpuno preslikana ja, moja mama nam je pre neki dan donela slike iz tog perioda i kada smo pomešali fotografije samo po garderobici može se prepoznati koja je koja. Presmešno je, ali i prelepo da ima istu čak i resicu na uhu".

Povratak u rodni Novi Sad veoma joj je prijao.

"Dugo mi je trebalo da sebi priznam da nisam srećna u Beogradu i da godinama cvilim za gradom u kom sam rođena, za Novim Sadom. U momentu kada sam izgubila potpuni mir u Beogradu, odlučila sam - kad je bal nek je bal, da sav stres oko rođenja Katje te jako stresnog događaja i razvoda na sve dodam još jedan od najvećih stesova, selidbu pa sve u paketu krenem da prebolevam. Okrenula sam novi list, pala, ustala i krenula iz početka za mene i moje dve devojke. U Novom Sadu vodimo jako miran, gotovo savršen porodični život, a ja često odlazim u Beograd za koji me veže mnogo prijatelja i uglavnom posao", objašnjava Nataša koja je još jednom napomenula da se više nikada neće udati.

Svojevremeno, pričalo se da joj je psihijatar pomogao da prebrodi teške trenutke a njen savet za sve one koji su bili u sličnoj situaciji je sledeći:

"Depresija, anksioznost i samosažaljevanje luksuz su bogatih, ja sebi takav luksuz nisam mogla priuštiti, odlučila sam da budem srećna i da moje ćerke i moja porodica budu ponosni na mene. U trenutku kada imate bebu, stariju ćerku tinejdžerku, koje su predivne, zdrave i prelepe, bezobrazluk i huljenje na Boga i život bilo bi da se odlučite na bilo šta drugo sem na sreću. Nema dobrog saveta sem da nađete ljubav unutar sebe i njome se vodite", zaključila je Bekvalčeva koja u 2019. samo želi da bude srećna.

Kurir.rs/Blic/Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja