KAD SRPSKA ELITA SPREMA SVADBU ZAVIDI JOJ I HOLIVUD!  Traju po 3 dana, torte na 10 spratova, PUCA SE i SLAVI... Novak za Jecu dao više nego Arkan za Cecu, a kad vidite OVE CIFRE, zavrteće vam se u glavi (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić, Profimedia

NAJSKUPLJE SRPSKE SVADBE

KAD SRPSKA ELITA SPREMA SVADBU ZAVIDI JOJ I HOLIVUD! Traju po 3 dana, torte na 10 spratova, PUCA SE i SLAVI... Novak za Jecu dao više nego Arkan za Cecu, a kad vidite OVE CIFRE, zavrteće vam se u glavi (VIDEO)

Stars -

Glamurozna venčanja ne spremaju samo holivudske zvezde, mnoge naše estradne ličnosti spremili su velelepne svadbe o kojima se pričalo danima, neke su prekidala Dnevnik, druga su se prenosila uživo...

Lepa Brena i Boba Živojinović

U decembru 1991. godine u hotelu "Interkontinental" Slobodan Boba Živojinović i Lepa Brena su napravili svadbu za pamćenje. Svadbi je prisustvovalo mnogo ljudi iz estradnog sveta, a bidermajer je uhvatila Dragana Mirković koja se kasnije i udala. Napravljena je ogromna torta sa jestivim reketima i pločama, a "Dnevnik 2" je prekinut kako bi se mladenci direktno uključili u program. Ova svadba je koštala 50.000 nemačkih maraka.

Ceca Ražnatović i Željko Ražnatović Arkan

Raskošno venčanje imali su Ceca Ražnatović i Željko Ražnatović Arkan. Tradicionalno srpsko venčanje, kupovina mlade, mladoženja koji sa svatovima u narodnoj nošnji dolazi po mladu. Slika pravog srpskog venčanja koja se mogla videti širom sveta, jer je čitavi događaj prenosio BBC i CNN.

Svadbi u hotelu "Interkontinental" je prisustvovalo 800 zvanica, a njihovo venčanje se procenjuje na 100.000 maraka.

Jelena Jakovljević i Said bin Drai

Bogastvo Saida bin Draija procenjuje se na oko dve milijarde dolara, a njegovo i Jelenino venčanje je organizovano na jednom od njegovih poseda nadomak Dubaija i bilo je zatvoreno za javnost. Koliko raskošna svadba je bila možemo samo da nagađamo, a ovom veselju je prisustvovalo 200 odabranih zvanica.

Emina Jahović i Mustafa Sandal

Venčanje ovog "estradnog para" je upriličeno u hotelu "Les Otomans", a Emina je nosila haljinu poznate kreatorke Vere Vang koja je kreirala venčanicu za mnoge poznate dame. Svadbi je prisustvovalo samo stotinak zvanica, najbliža rodbina i prijatelji, a Emina je od svog supruga dobila skupoceni "Tifani" prsten koji je koštao preko 10.000 evra.

foto: Printscreen/Instagram

Dara Bubamara i Milan Kesić

Venčanje pevačice Dare Bubamare i biznismena Milana Kesića upriličeno je u jednom novosadskom hotelu. Na Darinom venčanju bilo je šest stotina zvanica, a bele limuzine, kočije, skupocena garderoba, burme od četiri vrste zlata i vatromet samo su neke od stavki koje su Darinu svadbu učinile spektakularnom. Svadba je koštala 120.000 evra.

foto: Damir Dervišagić

Severina i Igor Kojić

Severina i njen 15 godina mlađi izabranik Igor Kojić na svadbu su pozvali oko 500 ljudi. Hrvatska pevačica je na svadbi zablistala u raskošnoj beloj venčanici. Svadbeno veselje bračni par je platio 52.000 evra. Stotinak gostiju prespavalo je u hotelu, što je mladu i mladoženju koštalo 170 evra po osobi.

#mojanevista

Објава коју дели Igor Kojić (@igorkojic) дана

Jelena i Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković venčao se sa svojom dugogodišnjom devojkom Jelenom Ristić na Svetom Stefanu, a ovom događaju prisustvovao je veliki broj zvanica iz celog sveta. Prema nekim navodima Đoković nije štedeo novac za najsrećniji dan u svom životu i izdvojio je neverovatnih 2,5 miliona evra za glamurozno svadbeno veselje. Smeštaj u luksuznom rizortu "Aman" pored Svetog Stefana, koji je Nole zakupio za ovu priliku, košta dva miliona evra. Đoković je svim gostima obezbedio i povratne avionske karte.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović venčali su se u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, u koju su se uputili kočijama, a pre svadbenog veselja opet su se vratili u vilu, gde je mladoženja preneo mladu preko praga. Veliko slavlje nastavili su u "Belexpo" centru gde je oko 900 zvanica uživalo u fantastičnoj atmosferi, hrani i piću, a sve ih je koštalo oko 400.000 evra.

Sve je bilo podređeno mladencima, a pred kraj im je izneta torta od 10 spratova.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

Srpska teniserka Ana Ivanović i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger organizovali su svadbu od tri dana u hotelu "Aman", gde se oženio i Džordž Kluni, i sve ih je koštalo oko milion evra.

Opštinskom venčanju prisustvovale su porodice mladenaca, kao i bliski prijatelji, a do crkve gde su se venčali došli su gliserom.

Kurir.rs/Foto Profimedia, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track