CECA JE STIGLA SAMO POLA SATA RANIJE, A ONO ŠTO JE TRAŽILA ĆE VAS ZAPREPASTITI! Bor joj ovo nikada neće zaboraviti!
Foto: Marina Lopičić

NAPRAVILA SPEKTAKL

CECA JE STIGLA SAMO POLA SATA RANIJE, A ONO ŠTO JE TRAŽILA ĆE VAS ZAPREPASTITI! Bor joj ovo nikada neće zaboraviti!

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović u novogodišnjoj noći nastupila je u Boru gde je napravila nezapamćen spektakl. Ljudi su pristizali sa svih strana iz cele Timočke Krajine, Niša, Svrljiga, a Bugari koji je obožavaju su zbog koncerta u Bor stizali tokom celog popodneva.

Koncert je počeo u 22 sata, a Ceca je u Bor stigla u 21:30 i to pod policijskom pratnjom.

"Bila je neviđena gužva na putu. Da ne bi zakasnila na koncert, u Selištu, gde se put odvaja za Bor, čekala ju je policijska pratnja. U Bor je uspela da stigne na vreme i to pod rotacijom policijskih vozila", kako nezvanično saznajemo.

Cecina skromnost po ko zna koji put je oduševila sve oko nje.

"Ona je pravo iz automovbila ušla u foaje lokalne televizije i tu bila do koncerta. Nije tražila skupocene sobe po hotelima, poslugu... Ona se presvukla u foajeu i tu se vratila nakon koncerta".

Pre nastupa pevačica se i malo okrepila.

"Pošto posti, ona je za večeru tražila ribu koju je 'zalila' kiselom vodom. Za vreme koncerta se okrepljivala običnom vodom".

U jednoj od prostorija foajea Ceca se presvukla za koncert. Bor je napustila nešto posle jedan, čim je završila snimanje na lokalnoj televiziji. Otišla je pravo za Beograd ostavljajući mnogobrojnu publiku da dugo pamti njen nezaboravni koncert.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/S.B/Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track