Najnovije vesti

RADANOVIĆ SE OBRATIO ŽENAMA PA NAVUKAO GNEV NARODA: Šokantnom izjavom pevač napravio lom, a fanovi za sve KRIVE KIJU?!
Foto: Printscreen, Amidži šou

ZAPREPASTIO

RADANOVIĆ SE OBRATIO ŽENAMA PA NAVUKAO GNEV NARODA: Šokantnom izjavom pevač napravio lom, a fanovi za sve KRIVE KIJU?!

Stars

Sloba Radanović pokrenuo je lavinu komentara na društvenoj mreži Instagram kada se obratio nepoznatim damama sledećom porukom:

 

"Ponosite se svojim prirodnim si*ama, umesto što ih dekoltirate skupljajući ih iz pazuha. Izgledate kao na nekim fuš steroidima da ste - dodao je Radanović na svom Instagram profilu".

 

foto: Instagram screenshot

Brojni fanovi već neko vreme gledaju kako pevač "gubi filter" i uopšte više ne bira reči, a sada su već sigurni da je za sve to "kriva" Kija. Naime, kada je priznao šta oseća prema bivšoj ženi, mnogi su počeli da komentarišu kako se on čudno ponaša jer pati za njom.

 

 

"Srećna ti Nova godina, nešto... Šta god da ti kažem biće suvišno, ne sećam se tačno", otkrio je šta mu je poželela u ponoć, pa nastavio: "Ne mogu da kažem da ne gajim emocije prema njoj", bio je iskren Radanović.

 

foto: Printscreen/Instagram

Bivšoj devojci i ljubavnici Luni, pak, želi da se pronađe, kako poslovno, tako i privatno.

 

 

"Želim joj sve najlepše u Novoj godini, da se pronađe i u zanimanju i u emotivnom smislu. Želim joj sve što želim i sebi", zaključio je on.

 

foto: Printscreen

Što se tiče njega samog, nije se izjašnjavao javno po pitanju neobičnih poruka na Instagramu. U 2019. nada se da će imati malo više vremena za porodicu i odmor.

 

"Voleo bih da više vremena provodim sa roditeljima i da se naspavam. Oni su mi poželeli sve najlepše, da budem zdrav i srećan, u suštini šta god da uradim oni su tu da me podrže", rekao je Sloba.

 

foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink/Foto: Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...