Najnovije vesti

GAGI HOĆE DA LUNA ZABORAVI 2018. GODINU: Đogani je svojoj ćerki poželeo samo JEDNO, a onda je pomenuo KIJU I SLOBU!
Foto: Damir Dervišagić

ISKREN

GAGI HOĆE DA LUNA ZABORAVI 2018. GODINU: Đogani je svojoj ćerki poželeo samo JEDNO, a onda je pomenuo KIJU I SLOBU!

Stars

Gagi Đogani je istakao da je ova godina bila u znaku rijalitija i da su svi lepi i ružni trenuci upravo vezani za ovaj zabavni program i njegovu mezimicu.

Gagi je ispričao koji momenat će mu ostati urezan u srcu.

foto: Printscreen

"Kada smo sačekali Lunu u finalu, taj momenat kada su nas pustili u "Zadrugu" da se vidimo sa njom nakon devet meseci. To je bio veoma lep osećaj, momenat koji ću zauvek pamtiti, momenat koji je sigurno obeležio 2018. A momenti koji su ostali kao ružan san su opet vezani za decu i naravno moju Lunu. Već dve godine smo fokusirani na rijaliti koji ona živi. Opet je Luna u rijalitiju, pa plače, pati za nama, eto možda to", ispričao je Đogani.

Gagi je istakao da u Novoj godini ima želje samo za svoju porodicu i decu, a da su njegove misli najviše fokusirane na Lunu koja je iskusila na svojoj koži sve čari, ali i nedaće koje nosi rijaliti program.

foto: Printscreen

"Poželeo bih da Luna zaboravio ovu 2018. koja je po nju nije bila baš idealna. Svojim voljenima bih takođe poželeo puno zdravlja, da budu srećni nasmejani. Što se tiče mene, ja sam generalno ispunjen. Sve što sam uradio u životu, bio sam zadovoljan. I sebi naravno, želim zdravlje, da budem srećan i moja deca sa mnom, da budu pored mene. To mi je najbitnije", rekao je Gagi.

Luna je u prethodnoj sezoni "probala zabranjeno voće" odnosno zaljubila se u tada oženjenog pevača Slobu, sa kojim sada nema skoro nikakvu komunikaciju, kao ni sa Kristinom Kijom Kockar. Blogerka je zbog njih dvoje mnogo suza prolila, evo šta je Gagi poželeo bivšim supružnicima u Novoj godini.

"Želim im puno zdravlja, sreće, ljubavi. Puno uspeha u karijeri, na poslovnom planu. Neka iskoriste svojih pet minuta", ispričao je iskreno Gagi.

foto: Printscreen/YT

Kurir.rs/Pink, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...