MILICA PAVLOVIĆ KAŽE DA JE PEVAČICA BEZ MRLJE: Nikad sebi ne bih dozvolila da se KOMPROMITUJEM, a ovo je novogodišnja poruka za SVE!
Foto: Damir Dervišagić

OTVORILA DUŠU

MILICA PAVLOVIĆ KAŽE DA JE PEVAČICA BEZ MRLJE: Nikad sebi ne bih dozvolila da se KOMPROMITUJEM, a ovo je novogodišnja poruka za SVE!

Stars -

Milica Pavlović je istakla da ne postoje situacije kojih ne želi da se seća, jer sve što radi radi sa uživanjem i sebi ne dozvoljava mrlje i blamove.

"Možda će zvučati čudno, ali baš ništa iz ove godine ne želim da zaboravim. Desilo mi se mnogo lepih i dobrih stvari, ali isto tako smatram da je dobro da se dešavaju i neke situacije koje mi se ne dopadaju. To drži ravnotežu da i dalje ostanem devojka sa obe noge na zemlji, svesna sebe i kakav svet me okružuje. Iz svega lošeg uvek izvlačim pouku i poentu, tako da sve što se desilo je i trebalo da bude tako. I zahvalna sam životu na svemu", ispričala je Milica.

foto: Damir Dervišagić

Njena zvezda vodilja je "vera u sebe", a evo sa kakvom porukom ona ulazi u Novu godinu i šta je poželela svojoj porodici, prijateljima, kolegama i fanovima.

"Poruka koja mene vodi kroz život jeste "Vera u sebe je prva tajna uspeha". I zaista mislim da je tako, i to na svim životnim poljima. Bilo da je reč o poslu, prijateljstvu, ljubavi. Kad verujete sebi, onda to i drugi osete i daju vam svoje poverenje. Ja svima želim da veruju u svoje snove i uz trud i rad sigurna sam da će ostvariti sve što požele", rekla je Milica.

Milica je otkrila da ništa ne prepušta slučaju i da sebi ne dozvoljava propuste i nepromišljene situacije koje je mogu kompromitovati i uniziti njen integritet. Na pitanje da li postoji trenutak koji bi okarakterisala kao blam, ona je bila izričita.

"Ne! Ja sam jedna dupla lavica koja sve radi temeljno i o svemu vodi računa, tako da je teško da se meni desi neki propust. Jednostavno, od samog početka svoje karijere znam da sve što radim ostaje zabeleženo i uvek sam svesna da želim da jednog dana budem ponosna na sebe kad se osvrnem i vidim šta sam sve uradila i postigla. Isto je i kada je privatan život u pitanju. Nisam tip osobe koja bi sebi dozvolila da se kompromituje ni u jednoj situaciji", rekla je Milica i sebe okarakterisala kao pevačicu bez mrlje.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs/Pink, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track