Najnovije vesti

SLAVICA ĆUKTERAŠ OTKRILA KOJI JE PRAZNIK ZA NJU NAJVEĆI: To mi je ostalo još iz detinjstva! Ujutru OKADIM celu kuću i sama NAPRAVIM ČESNICU!
Foto: Printscreen Instagram

raduje se

SLAVICA ĆUKTERAŠ OTKRILA KOJI JE PRAZNIK ZA NJU NAJVEĆI: To mi je ostalo još iz detinjstva! Ujutru OKADIM celu kuću i sama NAPRAVIM ČESNICU!

Stars

Slavica Ćukteraš otvorila je dušu o običajima u našoj zemlji i najradosnijem hrišćanskom prazniku. Posle višegodišnje pauze pevačica se vratila na scenu, a evo šta za nju predstavljaju praznici i kako ih ona proslavlja. 

"Za mene je najveći praznik Božić. Tu svake godine imam poseban osećaj. Volim da sama napravim česnicu, celu trpezu i da se ranom zorom okadi kuća i sedne da se jede. Ubedljivo mi je Božić omiljeni praznik koji me vraća u detinjstvo, mada tu može da se uračuna i Uskrs. Ipak, Božić je za mene ostavio večne uspomene. To je ono što sam rekla u prethodnom odgovoru, obožavam sve običaje vezane za ovaj praznik", istakla je Slavica. 

"Verujem u Deda Mraza. Ne u njega kao pojavu, nego kao imaginarnog lika koji će doneti sve dobro u novoj godini. Nikad ne želim da prestanem da verujem u tu priču", dodala je pevačica. 

Na pitanje šta želi sebi u novoj godini, pevačica je iskrena:

"Želim da smo svi srećni. Imam planove koji će, sigurna sam, biti ispunjeni - rekla je Slavica i otkrila kako njena ćerkica Viktorija gleda na praznike.

"Još ona nije svesna ni da je Nova godina ni šta to znači, osim što vidi okićenu jelku, ali i to joj ne znači mnogo", kroz smeh je završila pevačica. 

foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs, Pink / Foto: Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...