SANJA MALETIĆ POVREĐENA U STRAVIČNOJ SAOBRAĆAJKI: Pevačica završila u jarku, auto totalno slupan: I dalje sam u ŠOKU!
Foto: Marina Lopičić

ZAHVALNA BOGU ŠTO JE ŽIVA

SANJA MALETIĆ POVREĐENA U STRAVIČNOJ SAOBRAĆAJKI: Pevačica završila u jarku, auto totalno slupan: I dalje sam u ŠOKU!

Stars -

Folk pevačica Sanja Maletić poslednjeg dana 2018. godine doživela je saobraćajnu nesreću automobilom u blizini Kraljeva, i tom priliko završila u jarku. Pevačica je zadobila težu povredu noge.

Kako Kurir saznaje, Sanja se vraćala s nastupa koji je imala u Novom Pazaru. Ona je bila za volanom i na putu kod KRaljeva je izgubila kontrolu nad vozilom i sletela s puta.

Prema rečima dobro upućenog izvora njeg pasat je totalno uništen, a pevačica je nakon ukazane lekarske pomoći u bolnici, puštena na kućno lečenje. Ona je i dalje u šoku:

"Sve se brzo odigralo. Automobil mi je išao u susret i u tom trenutku nisam znala šta da radim. Da bih izbegla direktan sudar, jedino rešenje je bilo da skrenem sa puta. Završila sam u jarku. I dalje sam u šoku. Ne mogu da dođem sebi. Svašta mi prolazi kroz glavu, ali najbitnije je da sam živa. Noga me i dalje mnogo boli, ali sam zahvalna Bogu da je sve prošlo bez većih posledica", izjavila je pevačica nakon saobraćajke.

"Verujte da ne želim da se sećam tog događaja. To je velika trauma. Ceo život mi je bio pred očima. Verujem da ću brzo zaboraviti taj užasan dan. Nadam se da će mi ova godina biti ispunjena lepim trenucima i da se ovakvi nemili događaji neće ponoviti", dodala je Sanja.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs / Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track