Najnovije vesti

MOJ PRVI BOŽIĆ S UNUKOM! Aca Lukas se raduje prazniku sa svojim najmilijima!
Foto: Privatna arhiva

INTERVJU

MOJ PRVI BOŽIĆ S UNUKOM! Aca Lukas se raduje prazniku sa svojim najmilijima!

Stars

Folker će najradosniji dan u godini provesti uz bogatu trpezu sa decom i naslednicom njegove ćerke koja mu je ulepšala život

Aca Lukas drži do običaja, posebno kada je Božić u pitanju. Iza pevača je teška, ali i lepa godina. Iako mu je sve išlo potaman na poslovnom planu, u ljubavi mu baš i nisu cvetale ruže. Razveo se, ali je, s druge strane, postao deda, pa mu je unuka Minja promenila život iz korena.


Na početku razgovora za praznični dvobroj Kurira, Lukas je otkrio kako proslavlja najradosniji hrišćanski praznik.


- Za Badnje veče se okuplja porodica i sutradan lomimo česnicu koju moja majka umesi. Hvala bogu, imam četvoro dece i unuku i praznik je radostan.

 

foto: Dragana Udovičić


Kako je Božić izgledao kad si bio mali?

- Skromno se slavio. Uvek je bilo snega, baš kao i sada. Nije bilo stresa i briga, nije bilo ni para, ali smo bili srećni.


Mnogi danas Božić slave po kafanama. Šta ti misliš o tome?

- To je van pameti! Božić je rezervisan za najbliže. Čuo sam da sviraju muziku i na sahranama, svašta može da bude kod nas. Svašta ću da čujem.


Šta si zacrtao sebi u ovoj godini? Kakve su tvoje želje?

- Ne pravim planove, niti imam tačku koju jurim. Važno mi je da uživam jer je danas to teško. Želim da se budim srećan. Tek sad sam shvatio da sam zapostavio zdravlje. Počele su da me stižu godine i shvatio sam šta znači biti zdrav. Znam da želim da se ne oženim nikada više. Ja sam jedan Aca Lukas, nema dve ovakve budale kao što sam ja, tako da su i moje želje takve - jedinstvene. Ali neću da ih otkrivam da bi se ostvarile.

 

foto: Privatna Arhiva


Za doček si s Džalom i Bubom pevao u Areni pred 10.000 ljudi.

- Moram da kažem da to nije bio koncert i minimum pedeset proslava je bilo organizovano. Bilo je odlično i sa sjajnim momcima smo napravili pravu stvar. Nešto bolje odavno nisam video.


S kim ćeš da provedeš praznike?

- Nikada nisam sam. Deca su mi najvažnija. Moja unuka je sjajna i jedva čekam s njom da se družim. Ona me je skroz promenila, a ovo je njen prvi Božić. Odlazak u crkvu je obavezan. Neki od nas poste, pa se i pričeste. Gledamo da ispoštujemo običaje. Verujte, ja izvlačim dukat, tako je bilo poslednjih godina.


(Kurir.rs/Ljiljana Stanišić /Foto: Dragana Udovičić, Privatna Arhiva)

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...