MILICA TODOROVIĆ ZA KURIR OTKRIVA BOŽIĆNU ŽELJU: Vreme je da rodim bebu!
Foto: Nemanja Nikolić

BOŽIĆNE ŽELJE

MILICA TODOROVIĆ ZA KURIR OTKRIVA BOŽIĆNU ŽELJU: Vreme je da rodim bebu!

Stars -

Pevačica će praznik provesti s dečkom, a pošto joj je porodica u Kruševcu, moraće sama da sprema trpezu, mada tome nije vična

Milica Todorović obožava novogodišnje praznike i ne krije da joj je Božić omiljeni među njima.

Popularna pevačica kaže da još nije naučila da pravi česnicu, iako će ove godine praznik proslaviti s dečkom, koreografom Milošem Paunovićem, pa će morati sami da spremaju trpezu.

- Božić ću provesti sa svojim dragim nakon sto godina, veoma sam srećna zbog toga. Ne volim da radim za praznike, što se dešavalo mnogo puta. Ove godine ću se stvarno potruditi da napravim tu famoznu česnicu. Zađem ja u kuhinju samo da uzmem da jedem. Ne sprema ni Miloš, ne stižemo. On je uvek za kompjuterom, radi, piše. Evo, malopre sam jela lazanje, što nije za pohvalu. Kad dođu deca, tek onda ću naučiti da kuvam. Sad nisam spremna, ne mogu. Pokušavala sam, ali treba vremena za kuvanje. Dok kupiš sve namirnice, pa da naseckaš, pa gledaš one tiganje - kaže Milica i dodaje da se ni ona ni njen izabranik ne snalaze najbolje u kuhinji, pa zato često posegnu za brzom hranom.

foto: Nemanja Nikolić

- Kilo dole, kilo gore, ja sam uvek top mačka (smeh). Miloš nije od tih momaka koji očekuje od žene da mora da zna da kuva. Tako je bilo pre 100 godina, imala sam tri fina momka, nijedan nije bio takav. Miloš nije takav, danas je 21. vek - priča ona i dodaje:

- Mnogo volim Božić, volela bih da odem u Kruševac. Tad su svi najbliži u kući, nekako je posebna energija, običaji su mnogo lepi, slama ispod stola, baca se žito po kući, onda orah u svaki ćošak kuće, položajnik... Ona ove godine neće praktikovati pijukanje oko stola.

- Za to treba da bude punija kuća i da budu tu neka deca, ne mogu ja da budem sama oko stola i pijučem tu. U stvari mogu, što da ne. Zaključak je da Milica treba da rodi bebu, mada to zaključujemo poslednjih pet godina - zaključila je pevačica.

(Kurir.rs/M. Trajković, I. Ercegovčević /Foto: Nemanja Nikolić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track