VANJA MIJATOVIĆ PREŽIVELA PAKAO USRED SOLUNA: Otišla ne odmor, a poslednjeg dana je OČAJNA na ulici zaustavila POLICAJCA NA MOTORU
Foto: Marina Lopičić

Ništa nije moglo da joj uništi odmor

VANJA MIJATOVIĆ PREŽIVELA PAKAO USRED SOLUNA: Otišla ne odmor, a poslednjeg dana je OČAJNA na ulici zaustavila POLICAJCA NA MOTORU

Stars -

Odmor na koji je pevačica Vanja Mijatović nedavno otišla zamalo se pretvorio u horor film.

Naime, ona je nekoliko dana boravila u Solunu, gde je obilazila znamenitosti, uživala u lepom vremenu i tamošnjim restoranima, a uveče je u noćnom provodu slušala svog omiljenog grčkog pevača, inače veliku zvezdu Nikosa Vertisa.

- Vreme je bilo divno, a Vanja je po čitav dan uživala sa prijateljicama. Nekoliko dana boravile su u hotelu, što je bilo sasvim dovoljno da se opuste i odmore. Međutim, kada su poslednjeg dana odlučile da krenu, nastao je haos - priča izvor.

- Spakovale su se, napustile hotel i krenule ka automobilu. Međutim, on nije hteo da upali i pevačica je više sati pokušavala da vidi šta se događa. Kada je shvatila da neće uspeti, zaustavila je grčkog policajca na motoru i zamolila da im pomogne. On ih je uputio kod majstora koji im je tek nakon nekoliko pokušaja upalio automobil. Tri sata su zakasnile sa polaskom kući - završava naš izvor.

Priču nam je potvrdila i Vanja.

- Istina je da mi se to dogodilo usred Soluna koji inače obožavam. Ipak, taj peh nam nije pokvario odmor.

Kurir.rs/Scena/Foto Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja