ALEKSANDRA POKUŠALA DA PROVALI U ZADRUGU, TRAŽILA JE POLICIJA: A sad se oglasila i poslala JASNU poruku za Davida! (FOTO)
Foto: Printscreen

Skandal

ALEKSANDRA POKUŠALA DA PROVALI U ZADRUGU, TRAŽILA JE POLICIJA: A sad se oglasila i poslala JASNU poruku za Davida! (FOTO)

Stars -

Aleksandra Subotić oglasila se pošto je pokušala da na silu uđe u Zadrugu i svojim fanovima poručila da nikako ne glasaju za njenog dečka Davida.

"Ne glasati za Davida!"

Ne GLASATI!

Објава коју дели Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) дана

Subotićeva, koja je diskvalifikovana iz rijalitija jer je krvnički napala Minu Vrbaški, ne može da izdrži bez svog dečka i želi da on što pre izađe iz rijalitija kako bi bili zajedno.

"Medijsku pažnju ne želim, ne želim ništa i nikoga, ne žalim ni za čim... Jedino što želim jeste da sam pored njega, da ustanem i da ležem sa njim, da ga osetim uz sebe, da osetim miris njegove kože... Hvala vam unapred", napisala je Subotićeva.

foto: Pritnscreen/Instagram

Podsetimo, ona i Nemanja Tošić pokušali su da razvale kapiju uđu u Belu kuću, nasrtali su na obezbeđenje, reortere i organizatore. Zbog pokušaja provale u privatni posed, policija je odmah obaveštena o ovom slučaju, a prema prvim informacijama, ona traga za njima. Subotićka i Tošić uspeli su da pobegnu sa lica mesta pre dolaska policije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track