SPEKULISALO SE DA JE VARAO KOKIĆEVU SA RUSKINJOM: Nikola Rađen čuo sve, pa otkrio PRAVU ISTINU!
Foto: Marina Lopičić

JASAN

SPEKULISALO SE DA JE VARAO KOKIĆEVU SA RUSKINJOM: Nikola Rađen čuo sve, pa otkrio PRAVU ISTINU!

Stars -

Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen pre nekoliko dana rešili su da stave tačku na deset godina dug brak, a ova informacija u medijima je odjeknula poput bombe. Iako su izdali zajedničko saopštenje u kojem su objasnili da se nisu rastali kao neprijatelji, u medijima se pojavila informacija da je Rađen bio neveran.

S obzirom na to da boravi u Moskvi, Nikoli su pripisali ljubavnicu iz Rusije, zbog koje ga je Ana, navodno ostavila. Ova informacija nije preterano potresla porodicu Rađen.

foto: Marina Lopičić

"Ana i Nikola već šest meseci znaju da je njihovom braku došao kraj. Smešne su spekulacije da je prevara razlog razvoda. Njih dvoje su se slatko nasmejali tim pričama. Ana je poslednji put u Moskvi bila sredinom novembra, a ne krajem decembra kao što se piše. Ona je ceo decembar provela u Srbiji gde je imala veliki broj nastupa", kaže izvor.

Oglasio se Nikola Rađen, koji je objasnio:

"Ana i ja smo sve rekli u zajedničkom saopštenju i ne znam zbog čega se i dalje potenciraju te izmišljene priče. Naravno da je nisam varao, to je apsolutna laž! Zaista ne bih više davao na značaju takvim izmišljotinama", rekao je Nikola.

foto: Damir Dervišagić

S druge strane, njegova još uvek zakonita supruga, pop zvezda Ana Kokić nije želela da daje na značaju ovakvim spekulacijama.

Podsećanja radi, Ana i Nikola potpisali su papire za razvod braka na Božić, a pre toga saopštili su ćerkicama Nini i Tei da se razvode. U zajedničkom saopštenju, njih dvoje su otkrili da su i dalje ostali prijatelji, te da među njima ne postoje nikakvi problemi.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Alo, Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track