JOVANA I ŽELJKO JOKSIMOVIĆ SE SELE U VILU NA DEDINJU OD 2,5 MILIONA €: Stigao je i nameštaj, a evo ko će sve u njoj imati svoju SOBU
Foto: Dragana Udovičić

Sve je spremno

JOVANA I ŽELJKO JOKSIMOVIĆ SE SELE U VILU NA DEDINJU OD 2,5 MILIONA €: Stigao je i nameštaj, a evo ko će sve u njoj imati svoju SOBU

Stars -

Iako žive u luksuznom kompleksu, Jovani i Željku Joksimoviću je postalo tesno sa troje dece, sele u kuću koju su kupili od Ivane Mišković i Gorana Karića.

Oni su navodno za ovu vilu na Dedinju izdvojili čak 2,5 miliona evra, a za isti je izvor otkrio šta će sve Joksimovićima biti na raspolaganju kada se usele, što će se desiti do kraja meseca jer je renoviranje skoro završeno.

- Kuća je ogromna i sve je urađeno baš onako kako su oni želeli, nameštaj je stigao i sve je spremno za useljenje. Kosta, Srna i Ana će imati svoje sobe, a takođe i Mina, Željkova ćerka iz prvog braka. Postoji i soba za dadilju, i ne zna se da li je kuća lepša iznutra ili spolja. Jovana je najviše oduševljena ogromnim dvorištem jer će deca nesmetano moći da se igraju i uživaju, a budući da je tu i veliki bazen, nema sumnje da će klinci uživati - otkrio je izvor za Svet.

Inače, ova prelepa vila je korišćena za snimanje nekih kadrova u seriji "Ubice mog oca", gde je bila dom porodice Despotović.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Svet/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja