Najnovije vesti

DARKO LAZIĆ NE MOŽE NI MINUT DA IZDRŽI NA NOGAMA! Folkeru pojačali terapiju: Samo jedno mu daje snagu da se BORI!
Foto: Vladimir Šporčić

NA LEČENJU JOŠ GODINU DANA

DARKO LAZIĆ NE MOŽE NI MINUT DA IZDRŽI NA NOGAMA! Folkeru pojačali terapiju: Samo jedno mu daje snagu da se BORI!

Stars

Darko Lazić neće moći da nastavi život bez pomoći fizioterapeuta. Naime, folker će narednih godinu dana imati terapije kako bi ponovo hodao normalno, kao pre saobraćajne nesreće koju je doživeo krajem oktobra prošle godine.

Bez obzira na to što pevačev oporavak drastično ide nabolje, rehabilitacija će morati da se produži jer on još uvek ne može lepo da se oslanja na noge.

"Darko je božićne praznike proveo kod kuće u Brestaču, ali lečenje u banji Selters kod Mladenovca mora da se nastavi dalje. Nekoliko dana nije imao terapije, koje će mu u narednom periodu biti pojačane. Srećom pa se on svega pridržava i odlično sarađuje s lekarima. Sluša njihove savete kojih se striktno pridržava, ali zbog operacije kuka biće mu potrebno duže vremena da prohoda. Za sada se kreće u invalidskim kolicima, a pokušao je i da se oslanja na štake".

foto: Vladimir Šporčić

"To mu definitivno ide teže jer ne može da izdrži ni minut u stojećem položaju. Ume da sam ustane iz kolica i nekoliko sekundi stoji, ali to je sve. Upravo zbog toga će mu fizioterapeut biti neophodan predstojećih meseci da bi se potpuno oporavio", otkriva naš izvor i dodaje da je Lazić nije pravio problem zbog toga što će njegovo lečenje potrajati:

"On je spreman da se bori i ide do kraja. Saznanje da će opet postati tata dalo mu je volju i snagu. Ne pomišlja ni da se vrati pevanju dok se potpuno ne oporavi".

Optimista

Staću na scenu kad budem skroz zdrav!

Darko Lazić nedavno je za Kurir izjavio da jedva čeka da počne da radi, ali to će se dogoditi tek kada potpuno ozdravi.

"Uželeo sam se posla. Rekao sam sebi da ću stati na scenu kad budem skroz zdrav, neću da se igram više sa životom. A kada dođe taj trenutak, na binu ću se vratiti u velikom stilu uz novu pesmu", rekao je folker.

foto: Printscreen

Kurir/Marija Dejanović/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...