Najnovije vesti

IMAM OTEKLINU I DALJE! ALEKSANDRA MLADENOVIĆ POVREĐENA U RODNOJ ŽITORAĐI I DALJE SE NE OSEĆA DOBRO: Pevačica otkrila i šta misli o tome što je porede sa Cecom!
Foto: Printscreen/Instagram

saznajemo

IMAM OTEKLINU I DALJE! ALEKSANDRA MLADENOVIĆ POVREĐENA U RODNOJ ŽITORAĐI I DALJE SE NE OSEĆA DOBRO: Pevačica otkrila i šta misli o tome što je porede sa Cecom!

Stars

Pevačica kaže da se susreće za dobrim i lošim komentarima kada su njene grudi u pitanju i otkriva da ih nije operisala zato što je želela, već zato što je morala iako se plašila hirurškog noža.

Pevačica Aleksandra Mladenović kaže da će morati još mnogo da radi da bi dostigla karijeru folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, koja je rođena u Žitorađi gde i ona.

- Ceca je jedna, uvek će biti, ali i Aleksandra je jedna. Na početku sam karijere i skromna sam, zato ne volim kada nas porede iako mi prija. Ona je izgradila ime. U Žitorađi se nismo srele, ali u Beogradu jesmo, moja familija je voli. Da je ne vole, moji roditelji mi ne bi puštali njene pesme kada sam bila mala. Volim to što je energična, bila mi je uzor od malih nogu.

Čini se kao da si preko noći porasla?

- Odrasla sam, ne mogu da budem ceo život devojčica iako je ljudima to čudno.

foto: Printscreen/Instagram

Ne kriješ da si uradila plastične operacije, hoćeš li još nešto menjati?

- Mislim da nema potrebe, mlada sam pa mi estetske korekcije na licu ne trebaju. Za ovo što sam uradila ne kajem se i ne zanima me šta će ko da kaže.

Znači, bilo je svakakvih komentara?

- Pa da, pitali su zašto sam promenila grudi, ali ne možeš ljudima da objasniš. Nisam uradila to zato što sam želela, morala sam. Svaka haljina mi je padala i iako sam se mnogo plašila i stalno pričala da nikad neću da se operišem, eto, uradila sam to. Prevazišla sam strah.

Iz godine u godinu nastupaš više, da li ti to donosi i veće honorare?

- Naravno da svaka godina mora da bude bolja. Zaista dosta radim.

Pisalo se da si imala potres mozga kada si udarila glavom, da li je sada sve u redu?

- Još uvek imam malu oteklinu, bili smo u Žitorađi, slavili smo krsnu slavu, igrali i pevali. Pomagala sam mami, nosile smo neke tanjire i udarila sam žestoko glavom u zid. Tada nisam osećala bol jer sam bila euforična, a i popila sam neku rakiju, ali nisam pala zbog rakije, da se zna. Sutradan sam imala jake bolove i morala sam da vidim o čemu se radi. Šminka još uvek ne pokriva modricu.

Paparaci te nisu uslikali ni sa jednim muškarcem. Znači li to da on ne postoji u tvom životu?

- Ljubav mi je trenutno u daunu. Zato u narednoj godini, pored zdravlja za sebe i porodicu, mislim da je red da se pojavi neki muškarac za mene. Nemam kriterijume osim da ima veliku dušu.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Blic / Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...