Najnovije vesti

ODMAH SAM POZVALA POLICIJU, ALI NISAM IMALA SREĆE: Ksenija Bujišić doživela OGROMNU neprijatnost, a zbog ovoga joj je NAJTEŽE!
Foto: Damir Dervišagić

MALER

ODMAH SAM POZVALA POLICIJU, ALI NISAM IMALA SREĆE: Ksenija Bujišić doživela OGROMNU neprijatnost, a zbog ovoga joj je NAJTEŽE!

Stars

Voditeljka vremenske progoze Ksenija Bujišić imala je neprijatnu situaciju kada je bila žrtva sajber kriminalca.

 

Ona je objasnila o čemu se radi

 

"Meni je samo na mejl stiglo obaveštenje da mi je promenjena šifra na Instagramu. Pokušala sam da uđem na svoj nalog, a posle par sati od momenta kada sam probala da dođem do svog profila pisalo je da ne postoji", rekla je Ksenija koja se odmah obratila policiji:

 

foto: Damir Dervišagić

"Nisam imala toliko sreće kao moje druge kolege, da putem državnih organa vratim profil. Taj dečak je moj profil izbrisao, kao i ljude koji me prate. Vraćala se verzija praznog profila."

 

Bujišićeva je priznala zbog čega ju je to najviše pogodilo.

 

foto: Printskrin

"Žao mi je fotografija, a ne pratilaca. Nisam bila preterano aktivna, niti sam to koristila na najbolji način. Žao mi je što mi je arhiva bila Instagram", kaže voditeljka.

 

Ona priznaje da se jedna stvar promenila zbog posla koji radi.

 

"Ustajem mnogo rano, ali sam sve više ulazila u ritam. Sada ustajem u 15 minuta do 5. Kada dođem na televiziju, šminkeri i frizeri nas spreme za 15 minuta", kaže Ksenija.

 

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...