HAOS U ZVEZDAMA GRANDA: Popila INJEKCIJU i oštetila glasne žice, Viki se uhvatila za GRLO! JEZIVO! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

ŠOK

HAOS U ZVEZDAMA GRANDA: Popila INJEKCIJU i oštetila glasne žice, Viki se uhvatila za GRLO! JEZIVO! (VIDEO)

Stars -

Počelo je snimanje drugog kruga trenutno aktuelne sezone "Zvezda Granda", a u međuvremenu mentori spremali kandidate za ovu etapu takmičenja.

Viki Miljković je oko sebe okupila neverovatnu ekipu, koja uključuje frizere, stiliste, pevače, producente i psihologe, ali na rad sa jednom od takmičarki folkerka nije bila pripremljena.

foto: Printscreen

Naime, kandidatkinja je prvobitno zaboravila koje pesme je odabrala da izvodi u drugom krugu, dok su u kasnijem radu sa njom shvatili da ona nije sposobna da otpeva određene tonove.

- Meni je grlo takvo, pa kad pevam onda "grebem". Taj problem sam sebi napravila jer sam imala nezgodu sa rukom, pa sam popila injekciju i na taj način oštetila glasne žice. To se desilo prošle godine. Od tada mi je takvo grlo da "grebe" - počela je priču takmičarka, dok su je Viki i njen suprug Taške slušali zapanjeno.

- Nisu hteli da mi daju injekciju u Domu zdravlja, pa sam ja sama otvorila injekciju i popila je. Od tada mi je takvo grlo da "grebem" u donjim lagama i dok pričam - završila je priču ona, nakon čega se Miljkovićeva uhvatila za glavu i konstatovala da ne zna na koji način će sa njom išta da postigne u budućnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track