KRIVI DARKA ZA SVOJU KARIJERU?! Ana Sević otkrila da li joj je Lazić branio pevanje, a onda progovorila o njegovom zdravstvenom stanju
Foto: Damir Dervišagić/Ana Paunković

ISKRENA

KRIVI DARKA ZA SVOJU KARIJERU?! Ana Sević otkrila da li joj je Lazić branio pevanje, a onda progovorila o njegovom zdravstvenom stanju

Stars -

Ana Sević poslednjih meseci retko se pojavljivala u javnosti, a nakon što je prošla kroz težak period kada je njen bivši suprug Darko Lazić doživeo tešku saobraćajku odlučila je da se ponovo posveti muzici.

Ana se u estradne vode otisnula putem muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", međutim, vrlo brzo je zapostavila svoju karijeru. Prešla je u voditeljske vode, a od kada je sa bivšim mužem Darkom Lazićem dobila ćerku Lorenu, dosta se posvetila porodici.

foto: Pritnscreen

Iako nije želela mnogo da priča o svom privatnom životu, ali se ipak dotakla bivšeg supruga koji je krajem prošle godine vodio životnu bitku nakon stravičnog udesa.

Ona je samo kratko prokomentarisala zdravstveno stanje Lazića.

"Hvala Bogu ide na bolje. Lagano", bilo je sve što je Ana želela da kaže.

Kada je u pitanju njena pevačka karijera, mnogi su spekulisali da je upravo Darko kriv za to što se ona ne pojavljuje u medijima, pa se sumnjalo čak i da joj brani. Međutim, Ana je to iskreno prokomentarisala:

"Isključivo krivim sebe. Nije mi branio", bila je kratka Ana u Amidži šou.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track