Najnovije vesti

PEVAČICA BIVŠE JUGE TRUDNA SE UDALA SA 23 GODINE, MISLILA JE DA TAKO MORA: Meri Cetinić se kasnije razvela, ćerku je podigla sama, a sebi OVO najviše ZAMERA! (FOTO)
Foto: Printscreen/YT

PREPOZNAJETE LI JE?

PEVAČICA BIVŠE JUGE TRUDNA SE UDALA SA 23 GODINE, MISLILA JE DA TAKO MORA: Meri Cetinić se kasnije razvela, ćerku je podigla sama, a sebi OVO najviše ZAMERA! (FOTO)

Stars

Dama raskošnog glasa jedan od najlepših vokala bivše Jugoaslavije Meri Cetinić, pevačica je dalmatinskih šansona. Njena pesma "Potraži me u predgrađu", posla je jedna od najpopularnih evergrinova.

Meri je učestovala na velikom broju festivala, sa kojih se vraćala sa nagradama, a 1981. i 1982. proglašena je za pevačicom godine u bivšoj Jugoslaviji.

foto: Printscreen/YT

Bila je kratko u braku u kojem je dobila naslednicu Ivanu, ali samohrana je majka od Ivanine druge godine. Ivana Burić je nasledila mamin talenat, a preti da zaseni majku svojim raskalašnim glasom. Inače, Meri i Ivana danas nastupaju zajedno, a snimile su i zajednički album.

Cetinićeva u medijima otvoreno govori o braku za koji kaže da nije bio za nju. U više navrata je rekla i da je jako zadovoljna što je uprkos brojnim obavezama sa ćerkom uspela da ostvari posebnu vezu i nastojala da joj nadomesti oca za kojeg tvrdi da uz Ivanu nije bio ni na koji način.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HGU Split ?Official (@hgusplitinsta) on

"Kratko je trajao moj brak, u koji sam ušla trudna s 23 godine, jer sam mislila da to tako treba da ide, onako starinski. Našu ćerku sam podigla sama", rekla je Meri svojevremeno. Kao najveću potporu ističe svoje roditelje koji su nakon što je Ivana krenula u školu brinuli o njoj. Pre toga Meri je morala da je vodi sa sobom na turneje koje su, kako kaže, bile zamorne za Ivanu, ali ona to nikada to nije pokazala kako bi mogla da bude sa majkom.

foto: Printscreen/YT

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen/YT

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...